oon hullu ja haluun olla sun kaa, haluuksä olla hullu mun kaa?

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa gollaasia kuvista ja mun tekemisistä. On kerenny tapahtuu niin paljon kaikkea, että musta on näin helpompi kertoa niistä.
1. Näin yks päivä siskoa ja käytiin kahvittelemassa, ja ostamassa vikat ostokset ennen juhannusta. 2. Meille tuli perjantaina 4kk ja tehtii yhdessä sen kunniaks vähän tuhdinpi aamiainen ja syötii se tuola mun pienessä - aamiainen tiffanylla. (lue parvekkeella.) Sinne paisto ihanasti aurinko ja oli sopivan lämmin. niin ja ei noi pekonit oikeesti oo palanu tollee, näyttää vaan kuvassa. vaikken yhtää ihmetteliskään kun mies paisto ne:-D 3. no meitsi. 4. ollaa tuukan tehty yhtä aitaa sen mummolle, ja sielä on tollai pieni ihana karvapllo. 
1. rakastan aamuja ja kunnon aamupalaa. Oon vaan tosi laiska tekemään mitää spessumpaa. 2. tarviiko edes selittää? 3. aaa rakastuin ! yks päivä jaettii arnoldsissa jotain donitsin tapasta juttua, joka on amerikoista tullut, ja oli ihan älyttömän hyvää!! 4. Koitin yks päivä tehdä tollasta ponnari letti kampausta, mutta musta mul on tohon viel liian lyhkäset hiukset niin ei näyttäny ihan siltä mitä yritin :-D

JUHANNUS:
Aika paljon tältä näytti mun juhannus! Käytii tuukan kanssa yhdissä kaverin bileissä. Siel oli pientä purtavaa ja ihana näköstä boolia. Tosin meitsi oli koko illan kuski, jotenka lähinnä vaan hengailin siel ja katoin vähän ton yhen perää ettei mitää pahempaa satu sille. Eilen sitten mä kävin sannalla ja otin vuorostaan muutaman, ja illalla sitten tuukka heitti mut kotiin. Ei mitään tän kummosempaa. Olisin halunnut viettää juhannuksen mökillä, saunoen, uiden ja grillaten, koska musta se kuuluu viettää just niin, mutta tänä vuona se ei ollu mahdollista ja siks olikin vähän tylsempi juhannus. Miten teillä meni? 
1. Mun yks serkuista tuli viime viikon keskiviikkona käymään turusta lahdessa. Mentii isin, siskon ja hänen kanssaan syömää ja vaihtelemaan kuulumisia. Näitä turkulaisia serkkuja, kun näkee niin harvoin. 2. Ravintolaan lähdössä. 3. Tuukan pikkuveljellä oli synttärin keskiviikkona, ja oi nam. Tuukan äiti muutenki tekee aina hirveen hyvää ruokaa, ja oon ihan taivaassa ku syön niillä. 4. Sielä ravintolassa sai annoksen lisäksi sorbetin, ja ei oikeen ollu mun makuun.

En osaa oikeen sanoa miten mulla muuten on mennyt. On päiviä jotka on vähän hankalampia mutta on ollu myös päiviä, jotka on hyviä. Mut eiks se vähän näin mee jokaisella? ;-)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat