- toisinaan maailma on niin kaunis, ettei uskoisi siinä olevan mitään pahaa.

Mun viikonloppu meni ihan mukavissa merkeissä. Perjantaina vaan oltii ja saunottii T:n kanssa, koska lauantaina lähdettiin aamulla helsinkii tuukan serkun ylioppilasjuhliin. Oli aivan älyttömän hyvää safkaa, & paluu matkalla pysähdyttiin yhdelle kalliolle kattelemaan lentokoneitten laskeutumista, enkä oo varmaa ikinä nähny noin läheltä lentokonetta, (en oo koskaan ollut missään:-D) matkakuumehan siin tuli! Oli sitäpaitsi ihanaa saada puettuu päälle ihana mekko, joka onkin ollut kauan jo kaapissa lojumassa. Harmi vaan ettei mulla ollut ketään joka olis voinu parit kuvat nappasta. (se kun ei oikee oo T:n heiniä. se ei ymmärrä vaikka miten päin koittais selittää että mistä kulmasta yms :-D) Lauantai ilta meni kavereitten kanssa päättäri meiningeissä. Sunnuntaina tuli löhöiltyä, syötyä ja kateltua leffoja, ihan vaan omassa rauhassa. Oli pitkästä aikaa ihanaa olla vaan niin.

Tälle viikolle on niin paljon kivoja suunnitelmia: on ripsihuoltoa, lastenhoitoa, turun reissua, mökkireissua. Toivotaan että sää vaan suosis :-)

& ainiin älyttömän isot kiitokset jokaiselle kommentin jättäneelle siihen 'itseinho' postaukseen. Oli aivan ihana lukea teitä, piristitte mua. kiitoskiitoskiitos <3
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat