'Jokainen aamu, jokainen päivä ja jokainen hengen veto on uusi. Uusi mahdollisuus mihin vaan!'

rakasta joka hetki. Se on voimakkaampi ja suurempi kuin mikään täälä. Nauti joka hetkestä, sillä sekin hetki on poissa hetken päästä. Kaikki täällä on niin kyseenalaista ja hetkellistä. Älä anna elämän mennä ohi. Pidä hetkistä kiinni ja hymyile maailmalle. Sä elät kaiken sen vain kerran. Älä oo liian ankara itelles, tee tavoitteita, luo unelmia. Usko niihin, usko ittees ja lähe saavuttamaan. Mitään täälä ei saa ilmatteeksi. Ja kun maailma potkii päähän, näytä sille keskaria, näyttä että sä olet kovempi, sä pärjäät. Luo ympärilles ihmisiä jotka rakastaa sua just sellassena kun oot, joitten kanssa on hyvä ja turvallista olla. Unohda ihmiset jotka painaa sut alas, sure asioita hetki mutta älä anna niitten seurata sua seuraavaan hetkeen. Älä jää roikkumaan menneisyyteen, sillä sä et elä sielä enään eikä niitä asioita voi muuttaa. Sä voit vaikuttaa tulevaisuuteen, sä opit virheistä. Jokainen aamu, jokainen päivä ja jokainen hengen veto on uusi. Uusi mahdollisuus mihin vaan! Kaikesta selviää, olkaa vahvoja!
6 kommenttia on "'Jokainen aamu, jokainen päivä ja jokainen hengen veto on uusi. Uusi mahdollisuus mihin vaan!'"
 1. ihana kirjotus<3 vaikkei uskois, mäki oon toilaillu vaikka mitä ja se masentaa... Joskus on parempia päivä ku joskus toiste, mut tälläsistä kirjotuksista saan voimaa :-)

  VastaaPoista
 2. äää voi että mikä teksti! tää olisi saanut mut itkemään, jos en olisi ottanut noita viimeisiä sanoja liian tosissaan "olkaa vahvoja!", mutta se on kyllä älyttömän hyvä ohje :) mulla on tosi vaikee päästä eroon mun menneisyydestä ja varsinkin noista ihmisistä, jotka painaa mua alas, koska en vaan voi.. ehkä vielä joku päivä mä ymmärrän jokaisen sanan, mitä tässä postauksessa haluat sanoa, koska tää oli täyttä asiaa ja just oikeat ohjeet elämälle! ihanaa tekstiä, ihana sä♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ihana sinä, ja paljon tsemppiä!:) <3

   Poista

Lukijat