meitsi matkan varrella.

Löysin eilen jotain älyttömän vanhoja kuvia itsestäni. En tiedä kiinnostaako ketään, mutta ite haluisin tehä tällässen vertailupostauksen että miten mä oon muuttunu. En osaa jokaisesta kuvasta erikseen sanoa mikä vuos ne ois otettu, mutta heitän tohon alle sellasella pienellä arviolla. Eilen niissä kyllä oli tiedot yms mutta en jaksa jokaista kuvaa lähteä käymään läpi, mä luulen että tää onnistuu näinkin. Jotenka lähetään tekemään!! 

2010-2012:

 
 
 
nää kuvat haluan vielä laittaa erikseen, ja harmittaa kun en tosiaan löytänyt näitä jo tohon syömishäiriön vertailupostaukseen :-( tuolla ylemmissäkin kuvissa itseasiassa on muutama kuva, josta voi havaita mun sairastumis aikaa.

NYKYHETKI:
Näitä kuvia en nyt kamalasti viittinyt pistää ku tosiaan tiedätte miltä mä nykyään näytän :-D Eli mikä on muuttunut? Nuttura tuntuu olevan vieläki aika ykkösjuttu. Aina ollut tosi helppo vaa ketasta hiukset nutturalle tai ponnarille. En nykyään voi sietää paitaa housuissa tolleen, eieieei. Enkä enään käytä tollassai neuleitakaan päällä. Noi samat on kyllä vielä tuolla kaapin pohjalla mut ei vaa tuu käytettyä. Ei oo enään omanlaisensa. Ulkonäöllisesti en sitten nää mitää eroa, sama idiootti korkee otsa, pulleet posket ja tyhmä hymy. 

Miten oon sitten muuttunut syömishäiriö ajoilta? Ainakin painoa on valehtelematta tullut 25kg lisää & pömppiksenkin omistan. Pyrin syömään säännöllisesti ja hyvin. Itse en vielä nää mutta tosi moni on ainakin sanonu että oon nykyään paljon muodokkaamin, eli kai ne muodotkin mä omistan. Henkisesti: vaikka välillä (okei aika usein) ahdistaa kattoa itteäni peilistä ja ahdistaa nää lisäkilot ja joskus vaan mietin että ois jotenki niin paljon helpompí antaa vaan olla ja palata entiseen, mutta oon näillä lisäkiloilla, muodoilla, ja pömppiksellä onnellisempi kuin tolloin. & musta on tosi ihanaa kun yksi mun kavereista muuttaa elokuun alussa tänne lahteen niin saan siitä sitten sali ja lenkkeily kaverin että pääsisin vähän kiinteyttämään paikkoja. Oon tosi huono lähtemään lenkille tai salille yksin, niin on hyvä että on joku tsemppari raahaamassa vaikka väkisin:-D 
Mitä eroja te huomaatte?

Syömishäiriööni liittyvät postaukset pääsette lukemaan tästä tästä
4 kommenttia on "meitsi matkan varrella."
 1. kuka kaveri sul muuttaa lahtee? :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä noista kuvista hyvin huomaa eron parempaan päin! :) hienoa jane !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos:) vaikka tosin postauksen tarkotus ei oo takertua liikaa tohon syömishäiröön, mutta sitten taas tosin, se on niin ajankohtanen aihe valitettavasti :/

   Poista

Lukijat