maanantai 4. elokuuta 2014

taidan olla väärinpäin, tai sit koko maailman väärin näin.

Yritin teille jo aamupäivällä tulla postailemaan, mutta tää kone jumitti niin maanperkeleesti että jätin suosiolla väliin. On kulunu yli viikko, ja kerenny kertyy muutama jos toinenkin kuva puhelimeen. En oikeen tiedä mistä alottaisin purkamaan teille mun tekemisiä ja kuulumisia, koska näitä kuvia on valtavasti. Tuntuu että tästä tulee ihan sekanen postaus, mutta tulkoon nyt. Mä luulen että tääkin blogin pitäminen tasottuun kun koulut alkaa, saa jonkunlaisen rytmin muutenkin tähän elämään. Koulusta puheen ollen, kävin yks päivä ostamassa muutamia koulutarvikkeita,& apua mua jännittää. Lähen tiistaina ekaa kertaa vuoteen ns. 'kunnon' kouluun. Tuntuu jo niin uudelta ja vieraalta. 
Tästä reissusta oltii 'haaveiltu' jo koko kesä!! Tuukalla kuitenki on ollu melkeempä koko kesäloma töitä ja on ollu töitten jälkee niin väsy ettei oo sitten jaksanu lähteä. Torstaina kuitenkin päätettii ihan extempore lähteä. Kamat autoon ja menoks! Perille päästyä mikään noista radoista ei ees oikeesti näyttänyt pahalta, mutta 3 päivää myöhemminkin voin kertoa että lihaksissa tuntuu :-D mä en jaksanut vetää kuin kaksi rataa, mutta tuukka ponnisteli viel vikan radan puolen väliin asti. Ihan mukava kokemus, vaikkakin sain pari mustelmaa jalkoihin, ja kävelen hitaammin kun vanhukset. Seuraavan kerran kun tonne menen niin alotan ihan vikasta radasta, se nimittäin näytti niistä just siisteimmältä, mutta oikeesti ei vaan voimat enään riittäny, ja harmittaa vieläkin. 
Nähtiin perjantaina sannan kanssa ja pidettiinkin pitkästä aikaa kunnon tyttöjen päivä. Käytiin syömässä, shoppailemassa & kattomassa kesäkaverit. Leffasta lähettii suoraa viettää saunailtaa ja juomaan muutamia. & hei, eihän kenkiä voi koskaan olla liikaa, eihän?
Viime viikon lauantaina käytiiki sitte tuukan kanssa juhlistamassa neean & nikon uutta kämppää. Eli tupareissa oltiin. 
Heräsin perjantai aamuna jo kuuden aikaan & tunnin epämääräsen sängyssä pyörimisen jälkeen totesin etten saa enään unta. Vetäsin 'treeni' kamat niskaa ja lähin juoksemaan. Oli muuten ihana lenkkeillä kun ei ollut paljon porukkaakaa tohon aikaa liikenteessä ja oli niin ihanan viilee. Lenkil jälkeen kävin hakemassa linja-autoasemalta aamu kahvin ja pidin pienen hengähdystauon. siitä sitten kotiin herättelee tuukka ja tekemään aamupalaa meille! 
Tänään oli vielä yhdet rippijuhlat jaksettavana. Eihän nää ollu ku jo kolmannet kahden viikon sisään, huhhu! Onneks nää rippijuhlat on nyt ohi tältä kesältä, & seuraavatki on vasta parin vuoden päästä sitten.
Mitä muuta mä sitten oon vielä tehnyt? 

: käynyt uimassa muutamaanki otteeseen, hoidellut asioita, nauttinut ilmoista, viettänyt aikaa kullan kanssa, käynyt siskon luona jolloin tehtii vähän iltapalaa & katottii carrien päiväkirja - jakso.

& kaikkea tätä vähän päälle viikossa, huhhu!! Mitä te ootte puuhaillu?

5 kommenttia:

 1. oi vitsi mäkin oon pitkään halunnu flowparkiin, en oo vaa koskaa saanu aikaseks lähettyy sinne D': oli varmasti ihan huippua siellä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis mäki aattelin just noin, et ei vitsi, varmaa iha huippua!! mut ei se nyt sit ollukkaa kovin erikoinen juttu. Oisin kaivannu jotain astetta vaarallisempaa ja korkeempia tasoja, ratoja ja esteitä :-D

   Poista
  2. ps. mut siis kannattaa kuitenki tosiaan mennä!! että oli se kuitenkin sen arvosta :-)

   Poista
 2. Sulla joku pakkomielle kuvata sun jalkoja? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, jalat on niin söpö kuvattava:-Dd

   Poista

Lukijat