ostoksia!

Sain tässä kuussa vähän enemmän rahaa ja päätin niillä 'ylimääräsillä' rahoilla ostaa itselleni vähän jotain kivaa. Harmittaa kun nää kuvien laadut on mitä on, kun ei päivän valo vaan riitä. Kun herää aamulla on pimeetä ja kun pääsee koulusta on pimeetä. Tässä olisi vielä yksi musta paita, mutta siitä en oikeen saannut otettua minkään laista kuvaa, mustaa on niin hankala kuvata. Otin tässä samalla teille muutamat vertailu kuvat itsestäni, postaan ne vähän myöhemmin kun oon saannut tän 'treeni' prosessin loppuun. Oon ollut kohta 2 viikkoa täysin herkkulakossa (joka on tällässeltä suklaa riippuvaiselta piiiitkä aika :-D) ja kun koulussa on alkanut sali niin käyn sielä 2 kertaa viikossa, ja yritän käydä vielä pari kertaa juoksemassa viikossa mutta näistä tosissaa enemmän sitten myöhemmin omassa postauksessa. Ostin myös vaa'an. Oon vältellyt vaakoja mun syömishäiriöstä parantumis prosessin alkaesta lähtien, mutta nyt päätin sen ostaa, koska laihdutan/kiinteytän tätä kroppaa niin haluan vähän nähä paljon laihdun yms. & muutamia keittiö tavaraoita tuli ostettua mutta nyt niihin vaatteisiin : 
 h&m ihan perus raidallinen pitkähihanen josta löytyy hihoista ja olkapäistä tollaiset pienet kivat kultaset yksityiskohat. Viime raidallisen pitkähihasen kerkesin jo käyttää puhki, niin ajattelin että nyt ois vihdoin aika ostaa uus !
 h&m iihana lämmin ja pehmee neule johon voi vain hukuttautua. En haluis koskaan riisua tätä neuletta pois mun päältä sillä tää on niin ihanan tuntunen päällä!! :-D
Dinsko en saannut näistä minkäänlaista kivaa kuvaa. Jouduin kuvaamaan nää parvekkeella sillä luonnon valo ei riittänyt sisälle asti. Mutta ehkä jokainen tajuaa minkälaiset kengät nää on! Mulla on jo ugit pakkasia varten, mutta loska ja sade keleille ei ole kun tennareita missä kastuu heti jalat, niin päätin nyt ostaa kengät mitkä pitää vettäki, ja tällässiä ns. ratsastus kenkiä oon kattonut jo vähän pidemmänki aikaa.


Mitä te pidätte näistä? :-) 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat