smoothie kokeiluja.1. mansikka, mango, banaani smoothie  Tää oli ihanaa! Tuoretta mangoa, banaani ja pakaste mansikoita. Käytän yleensä puolet rahkasta. & maitoa sen mukaan mitä tarvitsee. Banaani taitaa olla mun vakkari näissä smoothieissa. ps. rahkaa kannattaa käyttää aina koska se on täytelää ja pitää nälän pidempään!

2. banaani, mansikka smoothie. Tästä on tullut ihan mun vakkari! niin hyvää, ja nopeeta vielä kun laittaa illalla kulhollisen mansikoita jääkaappii niin ei tarvi alkaa aamulla lämmittelemää mikrossa. ja edelleen puolet rahkasta ja maitoa sen verran kun tarvii. 

3. mango banaani pakaste sekotus smoothie. Tää oli aivan kamalaa! En saannut edes juotua tätä. En tiedä mistä johtuu, mutta veikkasin että kun kaikki on vaan pakastettua eikä oo mitään tuoretta hedelmää mukana. 

4. banaani, avokaado smoothie Tein tätä tänä aamuna ihan ensimmäistä kertaa ja voi vitsit että siitä tuli ihanan rahkaisaa ja pehmeetä. Avokaado on onneksi siitä hyvä ettei se oikee maistu miltää niin tässäkin smoothiessa maistui banaani enemmän, avokaadon maku tuli vasta ns. jälkimakuna.

Näitä voi tietenkin soveltaa aivan oman maun mukaan, voi laittaa enemmän taikka vähemmän rahkaa sama myös maidossa. Mutta suosittelen tosiaan että rahkaa laitatte aina. 
2 kommenttia on "smoothie kokeiluja."
 1. Njam! Pitääki kokeilla tota ekaa ja ehdottomasti tota vikaa! :) terv. Toinen smoothie hirmu!

  Htpp://sssannq.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hei kokeilla sillä just kokeilemalla löytyy niit omia lemppareita:-)

   Poista

Lukijat