keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Yhteistyö.

Heippa! Aloitin yhteistyön muutama päivä sitten Adtraction kanssa. Jonka kautta alotin myös muutaman liikkeen kanssa yhteistyön. Henkilökunta on tosi mukavaa, auttaa mielellään asioissa joita et osaa/ymmärrä. Vastaa nopeesti sähköpostiin ja on ystävällisiä. Voit tutustua niitten sivuihin tästä!

Vaikka toiminkin nyt yhteistyössä muutaman liikkeen kanssa, niin blogistani ei ole tulossa mitään mainos blogia! Blogin oikeasta sivusta pääsette kyseisten liikkeitten sivuille, enkä ajatellut mainostaa niistä sen enempää. Ja tietenkin kertoa teille huimista alennuksista ja tarjouksista!
 
& Hei nyt kaikki Adidaksen fanit katse tänne! Ellokselta saa kaikista Adidaksen tuotteista -20% Koodilla 315408. Tarjous on voimassa 15.3.2015 elikkä toimikaa nopeasti! Adidaksen tuotevalikoimaan pääsette tästä!

 
 
Käykää tutustumassa sivustoihin, linkit löytyy blogini oikeasta reunasta ->

4 kommenttia:

 1. Mietin, että saatko sä rahaa näistä mainoksista jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en varsinaisesti mainoksista. Mutta kaikki mitä noista liikkeistä tilataa mun kautta niin saan provikan. Hiukan siis saan :-)

   Poista
 2. Mun mielestä yhteistyökuviot blogissa on ihan hyvä juttu! Tietenkin se on eri asia, jos blogissa ei juuri muuta olekkaan kuin yhteistyöpostauksia! Mäkin olen miettinyt kovasti jos saisin joitakin yhteistyökumppaneita, vaikkakin olen tosi alussa vielä blogin kanssa :-)

  http://jjennikaroliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmees tutustumassa tonne Adtraction sivuille jos sua yhteistyö yhtään kiinnostaa!! :-)

   Poista

Lukijat