kuulumis pläjäys.

 [1.] Kävin ostamassa yks päivä ihanat karkin väriset biksut Cubuksesta. [2.] Toinen niistä isoista ihanista uutisista on se että sain ihan parhaan kesätyön KOKO kesäksi!!! & sen kunniaksi käytii hakemassa muutama herkku tuolta älyttömän kalliista mestasta :-D [3.] <3 [4.] aamukahvi, uudesta ihanampaaki ihanimmasta muumimukista!
 [5.] Käytii palloilu ryhmän kans potkii vähä futista. [6-7.] ruokaa! se ei taida selityksiä vaatia. [8.] Ilmainen aamukahvi ärrältä!
[9-10.] heti kun sain tietää että voinki alottaa koulun jo elokuussa, kävin hakemassa kirjastosta muutaman kirjan jotta voin alkaa pänttäämään jo nyt noita vähän vaikeampia asioita. [11.] koulua.. oon kyllä siinä suhteen saannut olla onnekas että pääsin just sellasseen luokkaan jossa oli näin ihanan ärsyttävä tyttöporukka <3 [12.] Ah, vihdoinki mulla oli rahaa hommata salikortti!! 
 [13.] tiiättekö mikä on rakkautta? Ei tosin toi enkun kokeeseen kertaus moniste, mutta se että mies pitkän työpäivän ja siihen päälle vielä muutaman koulutunnin jälkeen jaksoi tuoda mulle suklaalevyn! <3 [14-16] selfieee.
 [17.] mun kotikatu on varmaan yksi näteimmistä kaduista lahdessa. [18.] kävin maanantai iltana sannan kanssa yhdillä. [19.] Eilen tein eropaperit tuolta liiketaloudesta ja mun olo on NIIN helpottunut ja huojentunut. 
[20-23] tältä näytti mun eilinen päivä! Toki koko aamupäivän juoksin hoitamassa omia asioitani, mutta n. neljän aikaa pyöräilin kaverille ja lähettii hänen ja hänen lapsensa kanssa puistoon ja satamaan katselemaan veneitä!

Mul on ollu taas muutaman päivän sellai olo että kaikki on vaan ihan täydellisesti. Sainkin alottaa puoli vuotta aikasemmin koulun, sain koko kesäksi töitä ja vielä ihan huippu sopimuksella, kesä tulee, summer up lähenee & niin monta asiaa vaan mistä iloita! <3

Kiinnostaisko teitä sellainen mun kesän TOP lista? 
4 kommenttia on "kuulumis pläjäys."
 1. Jooo, toi kesän top lista ois kiva! :)
  Ja oon NIIIN onnellinen sun puolesta, kun sait kesätöitä, ja pääset opiskelemaan enemmän sua kiinnostavalle alalle!! Onnea tosi paljon kaikesta ❤
  Elämässä on huonoja ja hyviä hetkiä, nyt sä saat nauttia hyvästä hetkestä, ota siitä kaikki irti ❤

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa aivan ihanalt! Ja tee ihmees top lista :)
  infinnish.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lukijat