mä tarvitsen lisää tunteja, mun vuorokausiin.

Vesimelooni on ollut ihan ehdoton herkku viime aikoina! Aina oon kyllä tykänny, mutta nyt sitä on vaan jostain syystä löytynyt enemmän jääkaapista.
 Koulua.. Mun koulu on taas alkanu menee huonompaa päin. Inspistä ei löydy sitten yhtään, vaikka ajattelenki että enään pari viikkoa.. 
Kävin yks päivä lenkillä ja en tiennyt yhtään missä olin! Mua vähän naurattiki että miten melkeen 20 vuotias koko ikänsä lahdessa asunut voi eksyä? :-D Toi oli pelkkää metsää, ei kuulunu tien ääniä, eikä sielä ollut ketään. Netti ei toiminu kunnolla ja kuulu vaa linnun laulua. Mutta vitsi että mä nautin. Mulle tuli niin rauhallinen ja hyvä olo. En malttanut tuolla pahemmin juosta kun oli niin kaunista :-D 
Ennen kun mä aloin laihduttamaan mun piti ostaa uudet farkut. Musta oli tullut M:än tyttö. Oon aina ollut joko XXS tai XS ja toi M oli mulle tositosi iso paikka. Mä hajosin sinne pukukoppiin. Mä itkin enkä saannut henkeä. Mä jätin farkut hyllyyn. Isi pakotti mut kuitenkin menemään muutaman päivän päästä sinne kauppaa uudestaa ja ostaa ne M farkut. Isi lupas että jos mä laihdun niistä housuista, hän ostaa mulle seuraavat pienemmät farkut. Olin mä tässä välissä ostanut itte yhet S kokoset farkut. Niistä mun piti pitää ekan kk ajan nappi auki että sain henkeä :-D Ne oli nyt kuitenkin jäännyt mulle aivan liian isoiksi, ja kysyin isältä muutama päivä sitten että onks tää tarjous vielä voimassa. Ja sehän oli! Käppäilin yks päivä kauppaan, ja löysin aivan täydellisesti istuvat farkut. Nääkin on S kokoiset mutta tällä kertaa mun ei tarvi vetää vatsaa sisää taikka pitää ylintä nappia auki saadakseni happea :-D

Itse en muuten ole ostanut varmaan 3kk Dr.Denimeitä niitten korkeen hinnan ja huonon laadun takia. Mutta nyt löysin aivan samanlaiset vastaavat ja vain 30e. Kiinnostaisko teitä jos tekisin postauksen eriksee näistä farkuista? :-) 
 Oon niin iloinen että mulla on oma remonttiemies joka auttaa mua kiinnittimään hyllyjä ja peilejä seinään. Ehkä vähän viiveellä, mutta auttaa silti. Oon muutenkin tosi onnellinen tosta mun miehestä joka on maailman kultasin! Lähipäivinä taitaa tulla sitä koti postausta, mitä on toivottu. En vaan vielä tiedä että tekisinkö sen videon muodossa vai kuvina. Mulla ei oo koneessa minkään näkösiä videon editoimis ohjelmia, taikka enhän mä osais edes sitä lataa youtubee tai vimeoon. Tätä video juttuu täytyy vielä vähän tutkia miten kaikki toimis tms. Ois ihana jos teiltä löytyis jotain apua että miten se koko homma toimii, ja myös toimiviksi todettuja videon muokkaus ohjelmia saa vinkata! :-) 
Vaikka onkin mukavaa että mun päivät on vähän helpompia kuin muilla sen takia että käyn vaan asiakaspalvelu puolen, eli kaikki taloushallinnon tunnit jää pois joka tarkoittaa sitä että mulla alkaa joko myöhemmin koulu taikka kestää vain muutaman tunnin. Maanantaille on kuitenki sattunu keskelle päivää sellai kahden tunnin aukko, ja hitto mun tekis aina mieli hakata päätä seinää. Ihan turhaa istua 2tuntia jossain koulun kirjastossa kun voisi vaikka mielummin päästä sen kaksi tuntia myöhemmin. No enään muutama viikko niinkuin jo sanoinkin.. 

Mulla on ollut lähi viikkoina kamalaa kaaosta nää kaikki päivät. Milloin pitää löytää aikaa lenkkeilyy, kavereille, tuukkaan, & ensiviikolla 3vaiheen teoriatunteihin, terapiaa, kouluun, taas vähän kavereihi, lenkkeilyy, tuukkaa ja plhääää! Onneksi kohta helpottaa ku alkaa kesäloma, ja vaikka hainkin kesätyöpaikkoihin niin en saannut mitään työtä, elikkä kesällä ei muuta löydykkään kuin aikaa. Ja kesällä kyllä panostan täysin itseeni. Käyn ostamassa sen sali kortin ja alan urheilemaan ihan kunnolla kun ei ole mitään koulua joka veisi puolet päivästä. 
6 kommenttia on "mä tarvitsen lisää tunteja, mun vuorokausiin."
 1. Juu ois kiva tietää et mistä nuo sun farkut on ku ois miulla farkkujen osto taas edes c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :-) mä yritän ihan lähipäivinä saada sen postauksen ulos! Ole kuulolla! ;)

   Poista
  2. mistä kaupasta ne on oikeen?

   Poista
  3. Ginatricotista löytyy! :-)

   Poista
 2. Se ei oo mikään vesimeloOni

  VastaaPoista

Lukijat