Mitä mä luen?

Halusin tehä teille pieni muotosen postauksen siitä mitä mä luen just nyt, ja mitkä on mun lemppareit tällä hetkellä! Nää kaikki on mamma blogeja, eli voitte skippaa suoraa tämän postauksen jos ne eivät teitä kiinnosta. Omasta lukulistastani näitä mamma blogeja löytyy enemmän kun lifestylen tapaisia!
MUTSIS ON blogin takana on kahden lapsen äiti. Löysin Emilian blogin jo kauan aikaa sitten, luin blogia varmaan jonkun tunnin verran ja pystyin samastumaan niin moniin juttuihin. Emilia on kokenut kanssa rankan anoreksian, mikä mullakin on voiton puolella. Ihailin sitä miten Emilia pystyi sen kaiken keskellä vielä hoitamaan pientä lasta, olemaan sille ihana, hyvä ja rakastava äiti. Emilia kirjottaa hirveen monista asioista, aivan laidasta laitaan. Niin lapsista, perhe elämästä, muodista, kuin treenaamisestakin. Eli aikalailla laidasta laitaan löytyy varmaan jokaiselle mieluista luettavaa. Emilia on rohkea ja vahva persoona, ja siksi Emilia kirjoittaa avoimesti vaikestakin asioistaan. Tälläkin hetkellä Emilialla on menossa haaste #viikonbikinikunto jonka tarkoituksena on rohkaista naisia olemaan oman vartalonsa kanssa sujut ja pitää siitä mitä on!
tiitukatriina blogin takana on yhden pienen punatukkaisen taaperon äiti. Tiitu kirjoittaa perhe elämästä, omista mielipiteistään, (jotka on muuten vahvoja ja tämä näin seisoo täysin niitten takana.) elämästä yllätys vauvan kanssa, ja muutamia treenipostauksiakin löytyy. Löysin Tiitun blogin joskus kun hänellä oli vain muutama kymmen lukija. Silloin jo ajattelin että miten näin mahtavalla blogilla voi olla niin vähän lukijoita. Se mikä mut tähän blogiin sai jäämään oli ihana tekstistä välittyvä äitiys, lämpö, ja rakkaus. Tiitulla on tällä hetkellä 249 lukijaa, ja blogi on kaksplussan alla. Tiitu on päättänyt ettei lapsen kasvoja näy blogimaailmassa, jotenka jos teitä ärsyttää tämmöinen naamattomouus blogimaailmassa niin varmaan kannattaa skipata, sillä tätä naisen päätöstä ei muuteta! Niinkuin sanoinkin, Tiitulla on vahvat mielipiteet ja seisoo täysin niitten takana ;-)
KARHUPOIKANI KODA blogin takana on toinen älyttömän vahvoja mielipiteitä omaava nuori nainen jolla on 1,5 vuotias taapero & odottaa tällähetkellä toista lasta perheeseensä. Kuu on aina hirmu rempseä ja energinen nainen, se olikin suurin syy miksi jäin blogia aikoinaan seuraamaan. Tekstistä välittyi aina sellainen enrginen fiilis. Kuu kertoo avoimesti asioista, sillä hänellä ei oikeen ole mitään tabuja. Koda on ollut mulla muutaman kerran hoidossa, ja nyt kun Kuu perheineen on muuttanut Jyväskylään niin blogin kautta on ihana seurata että mitä niille sinne kuuluu. Kuu bloggaa kanssa todella laidasta laitaan. Niin Kodan vaatteista, kuin oman Miehen vaatekaapin järjestyksestä :-D
ONNI ELÄMÄSSÄ blogin takaa löytyy älyttömän vahva kahden lapsen äiti. Löysin Onni elämässä blogin silloin kuin Onni oli vielä pieni. Halusin jäädä seurailemaan miten minun ikäiseni nainen pärjää yksin pienen lapsen kanssa. Ja se että Jessica kirjoittaa myös avoimesti asioistaan mm. siitä miten hänet jätettiin yksin toisenkin lapsen odotusaikana. Jessicalle on juuri 2kk sitten syntynyt pieni tyttö. Eli blogi kertoo todella vahvasti elämästä kahden lapsen kanssa. Ihailen Jessicaa miten hän jaksaa, ihailen hänen vahvuuttaan jaksaa. Jessicasta huomaa kuinka hän on täysin omistautunut lapsilleen, ja kuinka hän on valmis tekemään näiden eteen kaikkensa että näillä kahdella on hyvä olla.

 Mitä piditte tämän tapaisesta postauksesta? Löysittekö uutta luettavaa, vai oliko nämä jo entuudestaan ihan tuttuja? :-)

4 kommenttia on "Mitä mä luen?"
  1. Kiitos tästä :) kiva, että pidät aidosti blogistani ja jaksat kommentoida sekä tykkäillä jutuistani.

    Olet yksi aktiivisimmista lukijoistani :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos miten ihanasti oot kirjottanut <3

    VastaaPoista

Lukijat