oma koti!

Heippa! ihan aluks haluun pahotella joittenkin kuvien keltasuutta. Tässä kämpässä on tasan yksi ikkuna olohuoneessa, eikä valo siis riitä kuin olohuoneeseen :-D mun viime kodin postaus oli pitkään yksi suosituimmista postauksista, pääset kurkkaamaan postauksen tästä! 
Mun viimekoti oli huomattavasti avarampi, valoisampi, mutta myös huomattavasti pienempi ja kalliimpi. Muutin siis tänne tossa helmikuun alussa. Tässä on 38 neliötä kun viimekämpässä oli vain 24 & tässä on yli 100e halvempi vuokra. Eli ihan mahtava tilaisuus muuttaa uuteen kotiin.

Lähetää tsekkaa koti, missä asun nyt ! :-)

ETEINEN
Eteisestä pääsee suoraan vessaan, eli

VESSA
Ah, oon niin onnellinen mun vessasta!! Kunnon suihku, ja mikä parasta : mahtuu pesukone <3 

OLOHUONE
Eteisestä on suora näkymä olohuoneeseen.

KEITTIÖ
Haha, tää oli musta niin hauska! Mulle sanottiin puhelimessa että kämpässä on keittokomero, ja mitä teille tulee mieleen keittokomerosta joka on rakennettu monta kymmentä vuota sitten? Mun mielestä ei ainakaan tältä, täähä on KEITTIÖ, ei mikään komero :-D Kun näin tän mun ilme oli varmaa näkemisen arvoinen :-D

MAKUUHUONE
Tätäkin sanottiin alko-oveksi :-D ja musta tää on makuuhuone eikä mikään alko-ovi :-D

Mä päätin tehdä tämän nyt kuvina, sillä tohon video hommaa täytyy vielä perehtyä! :-D Tää koti ei oo ihan sellainen (okei, ei läheskään) mikä vastais mun unelma kotia, sisustusta tms. Mutta kaikki aikanaan, askel askeleelta. Tää kelpaa mulle nytten väliaikaiseksi kodiksi, paremmin kuin hyvin. :-)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat