perhepuistoa ja helsinkiä.

Käytiin muumikaupassa, joka oli aivan taivas tälläiselle muumifanille. Kattelin jo aikasemmin tätä mukia kyseisen kaupan nettisivustolta ja tiesin heti että mä haluan tän! Tänään löysin kyseisen mukin sieltä kaupasta. Mulla itselläni on tässä kuussa vähän vähemmän rahaa, jotenka sisko osti tämän mulle vähän etukäteen synde lahjaksi <3
 Näissä vaatteissa lähdinkin helsinkiin kohti. Tottakai mulla tässä oli vielä vähän kevyempi takki kuin toppatakki. Ja hei, huomatkaa että mulla on balleriinat jalassa, ja se on ihan kesän merkki!
Niistä kahdesta mun viikonloppu on tehty. Oli aika mukiin menevä kombo. Me alettiin miettimään mun kaverin kanssa viime viikolla jotakin paikkaa missä hänen poikansa tykkäisi olla ja mikä olisi ilmainenkin. Mieleen juolahti heti perhepuisto ja sinne lähdettiin lauantaina kun oltiin luvattu hyvää säätä. Poitsu tykkäs ihan kamalasti, vaikka suurin osa liukumäistä olikin vähän isommille ja jouduttiin jättämään ne väliin. Kuitenkin löydettii ihan sopivasti kaikkea kivaa vähän pienemmällekkin lapselle.

Helsingin reissua oltiinkin suunniteltu useempi viikko. Sisko otti töistä vapaata ihan meitä varten että päästään hänen luonaan käymään. Kierrettiin muutamat kaupat ja tietenkin se muumikauppa! Sisko ja mies siinä katteli varmaa puolisen tuntia kun säntäilin sielä paikasta toiseen kun koko kauppa oli täynnä niin ihania juttuja ettei tiennyt että mitä katsoo ekana :-D hah. Kiertelyn jälkeen suunnattiin ehdottomasti Helsingin parhaaseen ravintolaan eli Vapiaanoon. Vapiaanosta suoraan suunnattiin Starbucksiin kaakaolle, joka oli mulle aika iso pettymys. Jos maksat kaakaosta 6e nii pitäis sen olla aika taivaallistaki :-D ehkä sielä sitten on joku muu parempaa kuin missään muualla, kerran kun se niin suosittu on?

Oli ihanan erilainen viikonloppu! Mä lähden nyt suihkun kautta kertaamaan kemian kokeeseen. Ihanaa alkanutta viikkoa! :-) xoxo.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat