You are beautiful

Mä vain haluan tulla kertomaan teille jokaiselle että te olette upeita, kauniita ja ainutlaatuisia yksilöitä. Ihmisiä. Samanarvoisia. Mä voisin puhua ikuisuuden kauneus ihanteista, mulla olis niin paljon sanottavaa, mutten mä osaa tuoda sitä kaikkea sanoiks. Kauneus ihanteet raivostuttaa mua. Kaikki se paska mitä media on luonnut. Ennen vanhaa kauneusihanne oli kurvikkaampi vartalo, ja nykyään se on päinvastanen. En tiedä miksi asia on kääntynyt päälaelleen.
Mä en ole oikea ihminen sanomaan teille että olkaa tyytyväisiä ja rakastakaa omaa kehoanne koska mäkään en siihen pysty, enkä ole tekopyhä! Mutta musta, mä olen rankan syömishäiriö taustan takia oikea ihminen sanomaan että olen varoittava esimerkki vääristyneistä kauneusihanteista. Mun syömishäiriö ei tosin koskaan saannut alkua median kautta tuomista vartaloista. Se sai alun kiusaamisesta. Mutta media ei ole yhtään sen 'yleisempi' syy itseinholle, laihdutus yrityksille, kateudelle ja jopa niille syömishäiriöille. 
Tottakai omaa vartaloaan saa muokata. Laihduttaa, käydä salilla, kiinteyttää tms. Mutta T-E-R-V-E-E-L-L-I-S-E-S-T-I, ja vain ja ainoastaan sinun itsesi ja hyvinvointisi takia. Ei sen takia, mitä katukuvat on, mitä pyörii telkkarissa, taikka mitä sulle sanotaan. Se on sun keho, sä elät siinä, ja sä saat olla ja tehdä asioita sen mukaan mikä tuntuu susta hyvältä ja omalta. Niinkun oon ennenkin tänne maininnu niin liikunnanki pitäisi olla sellainen asia joka tuo sulle energiaa ja jopa sen hengähdys hetken arjesta. Yritän vaan sanoa, että älä yritä asettua johonkin ihmiskunnan asettamaan paskaan nuottiin ellei se ole sulle hyväksi. Ellei sulla ole siinä muotissa hyvä olla. Ethän sä hyppää kaivookaan jos sua siihen joku painostaa? Etsä leikkaa kättäs irti vaikka joku/jotkut siihen painostais ja kertois että oot kauniimpi ja parempi yksi kätisenä? Lopeta se mikä tuottaa sulle vaan tuskaan ja pahaa oloa, ahdistusta ja häpeää. Taikka jos tunnet kaikkea sitä tällä hetkellä, tee asialle jotain! Mieti että olisitko laihempana taikka kiinteempänä taikka parempi peppusena yhtään sen varmempi itsestäsi oikeasti, vaiko vain sen takia mitä koko yhteyskunta koittaa tuputtaa sulle joka suunnasta? 
Mun mielestä aitoa kauneutta on tapa jolla elät kehossas. Tapa miten kannat sitä, tapa miten huolehdit siitä. Itsevarma! Uskallat olla erilainen, uskallus erottua, uskallus olla sitä mikä tekee sut itsesi onnelliseksi ja saa tuntemaan olos hyväks. Uskallus elää, uskallus väläyttää hymy vastaantulevalle vaikka elätkin junttien maassa eli suomessa. Uskallus astua pois muotista. Uskallus rikkoa muitten ihmisten oletuksia. Sitä että olet sujut itsesi kanssa. Peili ei kerro sisäistä kauneuttasi. Pidä itsestäsi huoli, sillä olet elämäsi tärkein ihminen.

On päiviä kun otan takapakkeja, on päiviä kun otan kaksikin askelta eteenpäin tasapainoseen ja onnelliseen itseeni. Kaikki ottaa aikansa, muttei mikään ole mahdotonta. O
otte ihania, pusuja xoxo
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat