astun raitsikasta aurinkoon, dallaan Rööperistä Kallioon.

Täällä ollaan herätty jo 6 älyttömään kurkkukipuun. Toivon niin kovasti että oisin terve nyt nämä viimiset 2 työ viikkoa. Raha kun ei koskaan ole pahitteeksi. & Mä tykkään enemmän itse tienata rahani kuin hakea sossun tai kelan luukulta. Mun pitää tossa tunnin päästä lähteä töihin, ja sitä ennen ajattelin käyttää tän ajan hyödyksi ja tulla purkamaan kuvat puhelimesta tänne! 

Alotetaan vaikka mun kivoimmasta tapahtumasta, eli lähdin lauantaina Helsinkiin siskon luokse!

Siskos paidat <3 tosin minä jätin tuon vielä kauppaan, odottamaan josko mulle joskus tulis sellai maha missä kehtaakin pitää napapaitaa :-D
Mulla oli pieni matkalainen ''mukana'' kun matkustin Siskon luo. Pieni tyttö joka kysyi 2minuutin välein äidiltään, että ''joko me ollaan pelillä, mä tahdon olla pelillä NYT!'' :-D
Tämä herkku ''baari'' oli aivan pakko käydä tsekkaa. Kun musta on tullut tälläinen terveysintoilija niin sisko halus mut tänne viedä. Kierrettiin lauantaina muuten koko Itis aikalailla läpi. Huhhu, & tuli shoppailtua melkeen yli varojen, hups! :-D
Meidän ilta sujui näitten merkeissä, suklaata, skumppaa ja frendejä. Aikoinaan en tykännyt frendeistä ollenkaan, inhosin sitä miten sielä taustalla nauretaan, mutta sisko pakotti mut kattomaan pari jaksoa ja onneksi pakotti, koska frendit on parasta!! 
Sunnuntaina mentiin ennen mun dösän lähtöä tappamaan aikaa amarilloon, pelaamaan aliasta!
Kasvisnuudeli wokkia. Tässä oli kesäkurpitsaa, paprikaa, maissia, sipulia & tietenki sitä nuudelia. 

Yksi omillaan asumisen parhaimmista puolista on ehdottomasti se että saat tasan päättää mitä masuusi vedät!
Käytiin viimeviikolla tsekkaa miehen kanssa tää lahden uusi siipiravintola. Tää ei jotenki uponnu muhun. Kun sain noi kanan koivet eteeni nii ne muistutti mun mielestä enemmänki rasvassa upotettua tipua, ja koostumuskin oli niin ällö että mulle tuli paha olo enkä vetäny tosta määrästä edes puolia :-D Mulla on esim lampaan kanssa niin että alan oikeesti itkemään jos se laitetaan mun nenän eteen, ja lihaa yritän välttää jonkun verran. En oikeestaan edes pidä lihasta, ja mä luulen että se itsestään karsiutuu pois mun ruokavaliosta pikkuhiljaa. 
Mä asun tosi vanhassa talossa, ja vesiputket täälä on myös sen mukaiset :-D kylmää vettä halutessasi saat valuttaa vettä hanasta ainakins en 5minuuttia, enkä tiiä että oonko nyt vaan nirso vai voiks tää oikeesti olla mahollista, mutta kun laitan kannuun vettä ja sen jääkaappiin niin se vesi maistuu aivan jääkaapilta. :-D Yksi ilta sain idean, että jos alanki laittamaan veden sekaa sitruunaa, kokeilin ja oon aivan hulluna tähän. Tavallinen vesi ei enään oo hyvää :-D hah!
Oon myös pyrkiny käymään salilla, vaikka viime viikkoina se on alkanut vähän lipsumaan. Motivaatio vähän hukassa, ja oon ollu jotenkin niin väsynyt koko ajan. Mutta parempi käydä edes joskus kuin ei milloinkaan, eikös? ;-) Ja yleensä kun vaan menee vaikkei niin huvittaiskaa nii huomaa että sehän on ihan kivaa. 
Oon ottanu rennosti tällässen karvakamun kanssa <3
Mä en oikeestaan ihan hirveen usein jäätelöä syö, mutta yks päivä mun teki kamalasti mieli ja halusin maistaa tätä kaikkien kehuttua kolmen kaverin jäätelöä, mut jotenki tää ei iskenyt muhun. Ehkä oon taas vähän nirso :-D 


Nyt alan pakkaamaan kamoja kasaan, vähän laittamaan itseäni ja lähden töihin. Töistä suoraan kipitänkin asemalle jossa mies on mua vastassa ja lähdetään yhdessä Pasilaan, jossa sisko on meitä vastassa ja lähdetään lintsille. Mä luulen kyllä että tänä vuonnakin lintsin kohokohta on merimaailma <3 En tiedä mikä siinä on, mutta kaikki merenalanen kiinnostaa mua kovin & viime vuonnakun sielä käytiin niin sisko sano että näytin samalta kuin lapsi karkkikaupassa :-D kaikki tollanen on vaan niin siidua, ja onhan ne söpöjäki ku mitkä! Ihanaa viikkoa tyypit!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat