Miten mun Syyskuu on alkanut?

Ihan kamala ajatus että nyt viimeistään kesä on ohi. Talvi kätköistä saa kaivaa ne syystakit ja kengät esiin ja pakata ne balleriinat sun muut odottamaan ensi kevättä. Mitä ihmettä, että vastahan se kesäloma alkoi ja oli Kesäkuu? Nyt kun astuu pihalle nii saa kyllä rutistaa takkia vähän tiukemmin kii, joko sataa tai paistaa kylmä aurinko, mutta ilmassa tuoksuu jo selvästi alku syksy.

Kaupatkin on täyttynyt jo syysmallistoista ja sieltä löytyy kyllä toinen toistaan ihanimpia lämpösiä juttuja!
[1.] Ajettiin yksi ilta satamaan miehen kanssa sillä taivas oli ihanan vaaleanpunainen vaaleanpunaisineen hattarapilvineen, mutta kun päästiin satamaan niin niistä ei ollut enään aavistustakaan. hmp >:(
 [2.] Kävin maanantaina Sannan kanssa kahvittelemassa ja vaihtamassa kuumimmat juorut <3
 [3.] Viime viikolla harjoteltiin koulussa ryhmän vetämistä. Vedettiin pareittain joku leikkituokio (jonka vois siis järjestää pv kodissa) luokalle. Harjoiteltiin sen suunnittelua, toteuttamista, vetämistä ja mietittiin mihin orientaatioihin se kuuluu ja mitä se harjottaa. Aika rentoa puuhaa sinänsä :-D
[4.] Lauantaina Sannalla oli pienet illanistujaiset, ja voi että oli mukavaa!
 [5.] Mä en oo koskaan ollut pahemmin kirja ihmisiä. Joskus luen, ja sittenkun luen niin uppoudunkin siihen täysin. Yleensä juuri luen syömishäiriöstä kertovia kirjoja sillä ne jollain tapaa kiehtoo mua. Sielä on niin paljon kaikkea mihin pystyn samaistumaan oman sairauteni takia. Ymmärrän sitä maailmaa todella hyvin. Tämä Marianne Käckon Tapa minut, äiti! kirja on ihan tosi tarina, ja just siksi niin aito ja rehellinen ja niin ihana. 
 [6.] Tälläiset kiireettömät aamut on ihania!
 [7.] Hah, näitä rakkaus kohtauksia nähdään meillä aamusta iltaan <3 [8.] Torstaina poikaystävällä oli peli, ja sen eno oli ottanut taas koiransa kentän viereen. Kävin vähän kävelemässä Jekun kanssa metsemässä ja voiku koiran kanssa on jotenki niin paljon kivempi ja luontevampi kävellä/lenkkeillä. 
 [9.] Oon alkanut jakaa osiin mun treenejä. Ma - jalat, Ti - kädet, Ke - jalat, To - kädet, Pe - jalat ja viikonloput on kunnollisia lepopäiviä. Jotenki en saa käsipäivistä mitään tuntumaan, mutta että rakastan jalkapäiviä!
[10.] Meillä tuli viimekuussa 1v & 6kk täyteen ja pyysin oikeestaan kk lahjaksi jotaki sormusta mitä vois pitää ihan koko ajan, eli sen täytyisi olla ihan hopeeta ja joku arkinen ettei liian kihlamainen. Kaikissa koru kaupoissa oli joko liian kalliita, taikka liian kihlamaisia. Löydettiin sitten tälläinen ihana Glitteristä viimeviikolla ja vielä alle 20e ja ihan aitoa hopeeta on :-) 

[11.] Kaakao on aikoinaan aina kuulunut mun iltaan syksyn tullen, mutta nyt oon juonnu sitä lähes joka ilta ihan pitkin vuotta, mutta luulempa että näin syksyn aikaa tuun kittaamaan sitä vielä vähän enemmän :-D 

Ja meikäläisellä on selvä syksyn merkki se kun oli hetki sitten aika kaivaa vilttikin lämmittämään yöksi. Se on ollut aina mulla sellainen 'syksy on tullut'- juttu. 

Onko teillä jotakin sellaisia asioita?
Mitä? 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat