Joulun lemppari leffat!

Yksi joulun parhaita asioita on käpertyä viltin ja suklaakulhon kanssa sohvalle ja tuijotella jouluelokuvat läpi. Listasin muutaman mun lemppari elokuvan, jotka on nähtävä joka joulu! Tänä jouluna jää kyllä leffat näkemättä kun on vähän kiire aikataulu, siitä sitten myöhemmin joulun jälkeen! :-)
 1. Joulutarina:  Ihana ihana tarina siitä miten orvoksi jäänneestä pojasta tulee antelias joulupukki. Kuinka koko kylä pitää hänestä niin kauan huolta kuin raha ja ruokatilanne sen sallivat. 

2. Joulupukki ja noitarumpu:  llman tätä ei joulua tule! Tätä on katsottu joka aatto pienestä asti siskon kanssa. Viime jouluna tämä tuli jo 8 aikaa aamusta. Herätys kellohan siinä oli soimassa ja käperryttiin peiton kanssa sohvalle lapissa tätä tuijottelemaan. 

3. Napapiirin pikajuna: Tämäkin niin ihana tarina pojasta ja sen matkasta napapiirille. Uudesta uskosta joulupukkiin ja ihanista uusista kavereista joita hän saa matkalla. Ihanan hyväsydäminen poika!

5. Holiday: En voi sanoa muuta kun että tämä täytyy nähä itse jotta voi ymmärtää sen ihanuuden! 

6. Yksin kotona: Hahah, nää on ihan parhaita! Joka joulu nää pyörii ja taitaa tulla kaikki osatkin vielä joulupyhien aikana. Pienestä asti myös näitä tullu katottua. 

7. Saiturin joulu:
 Löysin tämän leffan vasta muutama vuosi sitten ja sen jälkeen se on ollut katottava joka joulu. Ihana opetus tarina muodossa siitä miten voi käydä jos on muille ilkeä ja väliinpitämätön. 


Mitä kuuluu teidän joulun lemppari leffoihin?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat