Viimehetken joululahja vinkit!

On taas se aika vuodesta kun pitää alkaa miettimään että mitä sille lähipiirille lahjaks ostaiskaa. Mä tykkään itse pyöriä kaupoissa ja etsiä lahjan saajan näköistä lahjaa. Jokainen on tietty yksilöllinen ja toivoo omia juttuja, mutta mä kokosin tohon alle muutaman sellaisen aika perus jutun. 
1. No muumit tietty! Kukapa niistä ei tykkäisi? 2. Voi! Joka vuotiset perus klassikko : lämpöiset ja pörröiset sukat. Näitä ei taida voida kukaan vastustaa? ;-) 3. Lahjakortti johonkin tiettyyn kauppaan. Lahjan saaja, saa tietystä kaupasta etsiä juuri niitä asioita mitä ei välttämättä osannut edes toivoa. Toimii! 4. Söpö pussukka! Voi käyttää niin meikeille, kun pienille hygienia tuotteille jos lähtee jonnekkin reissuu. 5. Suklaa toimii aina! 6. Voiko yöasuja olla ikinä liikaa? Itse ainakin haalin ja haalin näitä :-D 7. Tää on ihana! Teetä kuvia/kuva ystävälle teidän hetkistä/hetkestä. Äitille voi teettää sisaruskuvaa taikka yhteiskuvaa. Ja sitten vaan ostatte kuvalle kehykset, vola! 8. Itsehemmottelu paketti, i.h.a.n.a! 9. Kuka voi vastutaa ihania, kauniita sistuselementti kynttilöitä? En ainakaan minä, ja näitäkin multa löytyy vinopino. Kynttilät on ihanin tunnelma pimeisiin iltoihin. 
1. Oon huomannut poikaystävääni kuunnellessa, että aina ois saatava uudet kuulokkeet missä on mikki ja millä voi sitten puhua ja kuunnella kavereita pelin aikana. 2. Peli teemalla vielä mennää. Mitäpä tästä sanois? Kelpaa aivan varmasti jätkälle kun jätkälle. 3. Ostin itseasiassa tätä kyseistä hajuvettä miehelle vuosipäivä lahjaksi, ja tykkäs tästä kovasti. Jopa hänen pikkuveljensä käy välillä ''varastamassa'' muutaman suihkeen :-D 4. Lämpösiä ihania juttuja. Kaikille tutut reinot! 5. Tätä itse teetettyä valokuva+kehys juttua voi soveltaa myös sille omalle isälle, poikaystävälle kuin miespuoliselle ystävällekkin. 6. Boxerit on aina tarpeellisia! 7. Kyllä ne pojatki tykkää pörrösukista. 8.Yksi mun lemppari juttuja. Näitä finnkinon lahjalippuja on hauska saada. Eikä mun oikeestaan tuu ikinä käytyä leffassa kun näillä joululahjaksi saaduilla lipuilla. 9. Lahjakortti on myös tosi hyvä miespuoliselle henkilölle.  10. Suklaa uppoo myös miehiin ;-) 11. Ihana lämmin neule lämmittämään talven viimoilta.

Tottakai näitä voi yhdistellä ja soveltaa omanlaisekseen. Oliko näistä mitään apua? Saitteko uusia ideoita? 
2 kommenttia on "Viimehetken joululahja vinkit!"

Lukijat