sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Vuosi 2015

Vuoden vaihteessa rakettien räiskyessä taivaalla itkin skumppalasi kädessä ystävän olkapäätä vasten ja olin varma että tästä tulee p*skin vuosi ikinä. Tein uuden vuoden lupauksen että olen kokon hemmetin vuoden sinkkuna enkä koska yhteenkään jätkään. Onneksi muutaman päivän päästä tämä mun toinen puolisko tulikin takaisin tajuttuaan että teki virheen. Huonosta alusta huolimatta tämä vuosi on mennyt hujauksessa ohi. Enempi tähän vuoteen on mahtunut niitä positiivisiä kuin negatiivsiä juttuja.

Vuonna 2015 mä muutin isompaan ja halvempaan kämppään, pääsin synttärilahjaksi silittämään delfiinejä ja käymään särkänniemessä, sain kesätöitä yhden vanhuksen henkilökohtaisena avustajana, aloin käymään salilla ja onnistunut tiputtaa 15kiloa, lopettanut liiketalouden opinnot ja päässyt opiskelemaan vihdoin ja viimein sitä omaa unelma alaa, aloittanut harrastuksen joka on kiehtonut mua jo muutaman vuoden, alkanut syömäänkin terveellisemmin, voinnut mielialaltani niiin paljon paremmin, viettänyt aikaa mummon mökillä, viettänyt aikaa siskon ja kavereitten kanssa, ollut tänäkin vuonna summerupissa (vähän suunniteltiin että ensivuonna mentäis ruisrockii!), tehnyt paljon koulujuttuja, ollut työssäoppimassa i.h.a.n.a.s.s.a päiväkodissa, saannut uuden serkun, saattanut läheisen hautaan, kerennyt aloittaa uuden tutkinnon osan, ja kulkenut tämänkin vuoden yhdessä poikaystävän kanssa.

Vuodesta 2016 en tiedä vielä paljoakaan. Poikaystävä lähtee 8päivän päästä inttiin, ja musta tulee inttileski, mahdollisesti muutetaan toiselle paikkakunnalle Tuukan opintojen perään, ja sitten musta tulee avovaimokin. Muuta en vielä osaa sanoa. Tosi isoja ja uusia juttuja jota vähän odotellaankin pelolla, ahdistuksen sekavin fiiliksin mutta myös jännittyneenä. Opiskeluita kuitenkin tarkoitus jatkaa ja tehdä kovalla tahdilla. Uuden vuoden lupaukseksi lupaan vain sen että olen lähimmäisteni/sukulaisteni kanssa hiukan enempi kuin tänä vuona. Arki on mukamas niin kiireistä ettei koskaan kerkeä niitä useemmin näkemään, mutta seuraavana vuonna mä aijon panostaa tähän asiaan! 

2 kommenttia:

  1. Täällä kans yks inttileski pian... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää päivien laskeminen on kamalaa ja just se että ku ei tiedä yhtää mitä tuleman tulee tai mitä edes odottaa/pelätä. :-D

      Poista

Lukijat