bailuja.

Mun piti treffailla lauantaina helsingin keskustassa yhtä mun kaveria, mutta se peruuntuikin. Siskolle osui just ''sopivasti'' lauantaiksi 11h työpäivä. Oltiin useita viikkoja sitten jo sovittu että pidetään lauantai illemmasta siskon synttärit että tuparit samassa. Elikkä kuten arvata saattaa, minähän olin se joka vähän autto siskoa. Eli toisin sanoen, järjesti kaiken, siivosin ja tiskasin. :-D Mutta mä tiedän, että sisko olis tehnyt sen kaiken saman mullekkin.

Ilta meni ihan mukavasti, vaikka eka ajattelin että vähän syrjäydyn kun tosiaan siskonhan kavereita kaikki oli, ja en ollu nähnyt niistä kun ihan muutaman tyypin. Mua vuosia vanhempia, jotenka ajattelin ettei meidän ajatusmaailmat yhtään täsmää. Mutta olikin tosi kivaa porukkaa, ja juteltavaa riitti. Siskon yhdellä kaverilla oli mukana sellainen kamera joka ''tulostaa'' heti kuvan ulos. Se oli niin upea!! Ja siitä tuli aivan ihania kuvia. Tahdon samanlaisen!!

Kun nää muut suuntasivat helsingin yö elämään, niin mä käperryin siskon sohvalle nukkumaan, sillä nuo baarit ei oikeen ole mun juttu, ja sunnuntaina oli aikainen herätys jotta kerkeen kotiin josta melkeen suoraan lähdettiinkin miehen porukoitten kanssa ajamaan vekaranjärvelle moikkaamaan miestä!! Oli niin huippua, ja mun inttikuume vaan kasvoi :-D 


Ja pakko jakaa teille vielä ihan muutama kuva kotimatkalta. Helsingin lumipyry oli isolla tiellä vaihtunut ihanaan aurinkoon!
xoxo jane 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat