Miten mun uusivuosi on lähtenyt käyntiin?

Ihanaa ja hyytävää tammikuun alkua. Tosiaan toivon ettei tää koko tammikuu näin kylmää ole. Mulla on vaikka minkälainen to do - lista, mutta päätin suosiolla heittää kaikki velvollisuudet täksi päiväksi tiskiin ja käpertyä peiton alle lämpöseen. Luojan kiitos, yksi mun luokkalainen nappasi mut aamulla auton kyydillä kouluun ja takaisin. Tosiaan täällä lahdessa oli aamulla pakkasta -30 ja en ois varmaan koskaan päässyt koululle asti pyörällä kun olisin jo jäätynyt matkalla :-D

Tammikuun eka viikko on kiitänyt kuin silmänräpäyksessä ohi. Puhelimeen on yhden viikon aikana kertynyt jo mukava määrä kuvia niin ajattelin tulla taas vähän purkamaan niitä tänne. Seuraava postaus tulee kyllä sitten ihan kunnon kuvilla ! :-D 
[1&2.] Uus vuos meillä meni rauhallisissa merkeissä. Taisin tännekkin aikasemmin mainita että tosiaan jäätii poikaystävän kanssa kaksin. Kaikki kaverit oli ympäri suomea omien kavereittensa kanssa. En sanois että olis huono juttu viettää uusvuos ihan vaan kaksistaan, mutta olishan se nyt ollut kivempaa vähän isomalla porukalla. Mut meni se näinkin. Käytiin kattomassa kaupungin talon ilotulitus, katsottiin joku outo leffa ja kahdeksitoista ajettiin yhteen Lahden näköalapaikkaan ihastelemaan raketteja. Ja vaihtamaan tietty ne uudenvuoden pusut! 
[3.] Eilen äitin mies tuli hakemaan mut niille ja joku niitten naapureista oli askarrellut tollaisia jääveistoksia puun oksiin, ne oli tosi nättejä ja ihana idea! [4.] Äiti on ottanut hiljattain kaksi marsua jotka on täällä aikaisemminkin vilahtanut. Meille on vaan tavaksi äidin kanssa jäännyt että ''ulkoilutetaan'' (eli laitetaan lattialle juoksentelemaan.) aina kun sinne meen. On ne ihan sööttejä.
[5.] Sunnuntaina käytiin poikaystävän kanssa isillä. Isin vaimo leikkasi miehen tukan veks koska maanantaina täälläkin koitti intti ja inttileskeys. Käytiin samalla saunomassa, ja takassa paistettiin iltapalaa. [6.] Heräsin maanantaina jo vähän ennen viittä ja huomasin että puhelimeen oli tullut viesti että tänään onkin poikkeuksellisesti vapaa päivä sillä ope on kipee. Suljin herätyksen ja torkut ja yritin nukkua. Parin tunnin pyörimisen jälkeen luovutin ja lähdin salille.
[7&8.] Muutama selfiekin mahtuu tähän viikkoon :-D
[9.] Lumi on saapunut tännekkin päin ja myös ne hyytävät pakkaset! [10.] Tää kuva ei nyt oikee pääse oikeuksiin mutta oli pakko yrittää sillä toi oli niin ihana näky. Noi savu janat oli ihan vaalean punaiset.
[11&12.] Lauantai illasta lähdettiin moikkaamaan Samua. Pääsin pitkästä aikaa ajohommiin kun noi alkoki yhdessä kittaamaan kaljaa :-D Lähettii kattomaan messilän lumi/rinne tilanne, käytii syömässä burger kingissä ja katottiihan me Samulla ff 7 elokuvakin.
[13.] Tää vaaleenpunainen velour asu on ihan mun lemppari. Se löytyy mun päältä aina kun oon himassa. Vaihdan sen heti päälle ku pääsen kotiin. [14.] Näissä merkeissä tais mennä mun lauantai aamu. Viltti, suklaata ja teen momia.
[15&16.] Tää on tosi yleinen näky meillä. Mitä ikinä mä teinkään Nanon on pakko änkeä viereen. :-D

Mulla alko tänään jo viikonloppu, sillä jokainen perjantai meillä on itsenäistä opiskelua kotona. Viikonlopulle on kivoja suunnitelmia, mutta niistä oma postauksensa sitten. :-)

Kuullaan pian!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat