Rakkauden täytteisiä hetkiä.

Musta tuntuu että ihan hirveesti on kerenny tapahtumaan kaikkea. Poikaystävän ensimmäinen loma oli nyt viikonloppuna ja kavereitaki on tullu nyt nähtyä ihan kohtalaisen verran ja tämäkin viikko on vaan yhtä juoksua, kaverista toiseen :-D Mut ihana vaan että on tekemistä ja nyt kerkee panostamaan niin kavereihin ja näkemään sellaisiakin jota tulee nähtyä ehkä vähän liian harvoin. 
[1-2.] Mun yhdellä ystävällä on taloyhtiössä saunan yhteydessä myös poreamme. Torstai ilta menikin vähän sellaisessa tyttöjen ilta meiningeissä. Tehtii ruokaa, juteltii ja auttelin ystävääni vähän blogi homissa. Ja illalla päästiin rentoutumaan. Yhyy, miksei mun taloyhtiössä ole poreammetta??
 [3.] tasan 8päivää sitten yöllä mulle syntyi yksi pikkuserkku lisää. Suku senkun kasvaa, mutta voiko niitä olla ikinä edes liikaa? Ihan huippua että on ympärillä niin monta rakasta. [4.] Tykkään tästä kuvasta jotenkin tosi paljon, vaikka itse sanonkin. Onnellinen minä. 
 [5.] Tää oli niitä hetkiä kun olin muutama viikko sitten Helsingissä siskon luona ja onnistuin eksymään matkalla salilta kotiin, josta muuten siskolle on varmaan sellainen 600m :-D [6.] Voi intti, veitte mun apu pojan! Mies on aina auttanut mua isompien ostoksien roudaamisessa kotiin. (eli, ajanut mut autolla kauppaan ja kotiin :-D) nippa nappa toi määrä mahtui mun laukkuun. Kaksi viikkoa on ehkä hiukan pitkä aika ostella vain niitä pienimpiä ostoksia. 
 [7.] Selfiee. [8.] niino, olisin voinut ymmärtää tämän kasvuntukeminen ja ohjaus tutkinnossa mutta miten tää nyt liittyy kuntoutuksen tukemiseen? :-D Ideana tässä oli joku luova ilmaisu?? 
 [9.] Alkuviikosta kahvittelin Tomin kanssa. [10.] & tiistaina ihanan ystäväni Roosan kanssa. Tossa me istuttii 3tuntia juttelemassa, ilman että havahduttiin ajan kuluun ja sitten kun tajuttii vilkaista kelloa niin pitiki jo lähteä melkeen juoksemaan seuraavaan mestaan. Puuh!
 [11.] Siis niinkin yksinkertainen safka kuin paprikaa ja nuudelia on törkeen hyvää! [12.] Mä tein vain yhden uudenvuoden lupauksen ja se oli viettää aikaa läheisten kanssa enempi. Niimpä mä aloin tuumasta toimeen ja laitoin pystyy meidän suvun wa ryhmän, ja sovittiin ruoka treffit viime sunnuntaille. Nam!
[11-12.]  Mun piti nähdä tänään muutamaa ystävää, mutta ne perukin muutamaa tuntia ennen. Niimpä lähdettiin luokkakaverin kanssa mäkkärin nurkka pöytään nauramaan mahakippurassa ja syömään roskaruokaa. Tämä ihana maksoi mun ruuan, käytti kaupassa ja vielä heitti mut kotiin asti. Jotenkin aina hämmennyn miten ihanaa porukkaa mun ympärillä onkaan! 

Niin paljon onnellisia viboja <3

Nyt kuiteskin tyypit, mä lähden hemmottelemaan itseäni kuumaan pitkään suihkuun koska siis oon aivan jäässä! Huippua viikkoa! 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat