Ensimmäiset 2 loma viikkoa.

Ensimmäiset kaksi loma viikkoa alkaa olla aikalailla taputeltu. Mulla oli puukattu kalenteri täyteen menoa näille viikoille, ennenkuin edes lomille oltiin päästy :-D Menoa on riittänyt, ja niitä ajattelin tulla tänne teille jakamaan puhelinkuvien kautta :-) 
[1-2.] Oon käynnyt moikkaamassa ihanaa pikkuserkkua. <3 [3-4.] Mitä vielä pääsiäiseen palataa niin sain miehen mummolta pienen pussin suklaamunia & pääsiäis ruuan lookkia!
[5-6.] Oon viettänyt tyttöjen iltaa Sannan kanssa. Oon vieläki niin kade tosta niitten taloyhtiön poreammeesta! [7.] Oon myös ''kahvitellu'' Tomin kanssa. [8.] & käynnyt syömässä lemppari salaattipaikassa.
[13.] Oon käynny isin luona. [14.] & keskiviikkona tuli lähettyä siskon luokse Helsinkii yöksi. [15-16.] Yks päivä lähin Jurin luokse, ja sielä tulikin vietettyä aikaa sellasset 8tuntia, hups! :-D
[17-18.] Käytiin miehen äitin ja hänen äitin koiran kanssa lenkillä yksi ilta. [19.] Aamupalaa! [20.] Kevät takit on jo saatu kaivaa kaapista ja vetästä niskaa. Niiiin ihanaa!!


Niin nopsaa on menny nää kaksi viikkoa, ja ihan hassua ajatella että ensviikon jälkeen mulla on näyttöviikko jonka jälkeen lukuvuoden jo toinen tutkinto on taputeltu kasaa, IIK!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat