LUONNON MUKAISTA HYVINVOINTIA.

Kuinka moni teistä on kuullut sellaisesta yrityksestä kuin Aloe vera forever?  


'' Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja, ja jakelija. Tuotteet pohjautuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe veraan yrityksen omilta viljelmiltä. Omistamalla oko prosessin, kasvista tuotteeseen asti, Forever voi valvoa ja taata korkeimman laadun.'' 

Forever yritys omistaa viljelmät ja kaikki viljely tapahtuu vuoriviljelyllä. Lampaat ja vuohet vastaavat luonnollisesta rikkaruohojen kitkennästä laiduntaessaan, ja antavat luonnollista lannoitetta viljelmille. 
Yksi Foreverin jälleenmyyjistä otti muhun yhteyttä ja kysyi haluisinko lähteä yhteistyöhön, ja tottakai halusin! Treffailtiin ja sain häneltä kassin jossa oli eri tuotteita mitä sain testattavaksi. Aika paljon sieltä löytyi erinlaisia rasvoja. Yllätyin todella paljon siitä miten monipuolisia käyttötarkoituksia näillä on. Iso plussa näissä kaikkissa on, että nämä on luonnonmukaisia, eikä testattu eläimillä! Juurikin luonnonmukaisuuden takia, mulla oli isot odotukset näistä tuotteista. Kassi oli mulla 2viikkoa testattavana, ja ajattelin teille nyt vähän purkaa tätä kassin sisältöä, tuotteita ja niiden käyttötarkoituksia ja omia mielipiteitä näistä tuotteista! 
Aloe moisturizing lotion - käyttötarkoitukset: Kosteuttava voide, jossa E-vitamiinia, ja kollageenia, hyvä meikinalusvoide, sopii myös yövoiteeksi.

- Rasvasin tällä yksi ilta kasvoni ja kuivumisessa meni tunnin verran, eli ei ehkä ajallisesti mikään paras meikinalusvoide & aamulla naama oli vieläkin ravaisen tuntuinen. Eli minun makuuni tämä rasva oli liian rasvaista.

Aloe propolis cream - käyttötarkoitukset: voide jossa on mehiläiskittavahaa, ja aloe veraa, voide kuivalle iholle, ei sisällä vettä, käsiin, kuiviin kantapäihin, rupiin.

- Tämä on ihanaa! Ei jätä ihoa yhtään rasvaisen tuntuiseksi. Itse ainakin inhoan rasvaamista sen takia kun iho jää rasvasen tuntuiseksi, mutta ihan kun koko rasva olisi haihtunut kun tämän sai iholle :-D 
Forever aloe Scrup - käyttötarkoitukset: Koko kropalle, jopa kasvoille, kuorivat ainesosat peräisin jojobasta, syväpuhdistaa, poistaa kuolleen ihosolukon -> kauniimpi iho!, raikas tuoksu. 

- Tämä kuorii ihon ihanan pehmeäksi!

Aloe vera gelly - käyttötarkoitukset: joka paikan ihogeeli, viilentää ja rauhoittaa ihoa, sopii koko keholle ja kaiken ikäisille, ei sisällä alkoholia, palaneelle iholle, silmän ympärysvoide, mustelmiin & kuhmuihin, hyönteisten puremiin ja naarmuihin.

- Aluksi tämä vähän kirveli, kun laitoin tätä sheivaamisen jättämään ''naarmun'' mutta alkoi nopeasti viilentämään ihanasti. Voin kuvitella että tämä on ihan loistava palaneelle iholle ja hyönteisten puremiin. Yksi tälläinen kesäksi kiitos! :-) 

Kyseinen nainen oli lukenut mun blogia vähän pidemmällekkin, ja huomannut että treenaan. Hän oli laittanut kassiin mulle testattavaksi ARGI+ joka sisältää L-arginiinia, maku on marjoista ja hedelmistä, sisältää valikoidut vitamiinit ja kivennäisaineet (C, D3, K2, B6, B12) aamuisin tai 30min ennen treeniä, naisille puolikas mitallinen.

- Oon aina ollut vähän skeptinen kaikkiin lisäravinteihin tms, enkä ole löytänyt oikeestaan mitään mikä maistuisi edes hyvälle. Mutta tässä plussana on tosiaan tuo hedelmällinen maku, ihan kun mehua joisi. Toisena plussana on monipuoliset vitamiinit. En kuitenkaan koe tätä tarpeelliseksi itselleni, sillä saan kaiken tarvitseman ruuasta, ja vitamiinit yhdestä pilleristä. 

Aloe face & hans shop - käyttötarkoitukset: Nestemäinen pesuaine koko perheelle, pH- tasapainoitettu, joten sopii koko vartalolle, pieni määrä riittää, käsien pesuun, kasvojen pesuun, pesee myös tehokkaasti vesiliukosen meikin, koko vartalon suihkusaippua.

- Tämä on hyvä juurikin pH-tasapainotuksen takia, pesuaine koko perheelle ja tosiaan todella riittoisaa. Mun meikkiä tämä ei kuitenkaan pessyt vaikka tuotteessa niin sanottiin. Plussana vielä se ettei jätä iholle kuivan olon tunnetta eikä kirvele silmiä.

Aloe heat lotion - käyttötarkoitukset: hierontavoide, jossa eukalyptusta ja mentolia, aloe veran ansiosta imeytyy syvälle ihoon, tuoksu luonnollinen, ei jää lakanoihin tai vaatteisiin, rentouttaa kipeytyneitä lihaksia, hartiajumeihin ykkönen, flunssassa rintakehälle, avaa tukkoisuutta.

- Kokeilin tätä miehen hartioihin, sillä hänellä ne tuppaa aina olemaan kipeet ja ihan jumissa ja saankin olla niitä hieromassa joka loma. :-D Itse hierojana tykkäsin tän koostumuksesta - ei liian rasvaista mutta ei sellaistakaa joka ''kuivuisi'' iholta heti pois. Mies oikee osannu sanoa että viilenskö vai polttiko tää, mutta ainakin mun käsiä tämä lämmitti. & aamulla kuulema oli hartiakivut tipotiessä.

Aloe first - käyttötarkoitukset: aloe vera pohjainen suihke, jossa valittuja yrttejä ja mehiläiskittivahaa, kasvovetenä, desinfiointisuihkeena, hiuksiin suihkutettava hoitoaine, voi sekottaa vartalosuihkeeksi.

- Itse testasin tätä hiuksiin suihkutettavana hoitoaineena. Miinuksena oli sairaalan haju, mutta muuten minusta hoitaa kyllä saman asian kuin kaupan hyllyltä ostetut hoito suihkeet. 

Kassissa oli myös ohje jalkahoitoon näitä tuotteita käyttäen. Jo ensimmäisenä iltana otin miehen koekaniiniksi, sillä hänen jaloistaan löytyy muutamia kovettumia intin jäljiltä. Kuitenkin kyseinen rituaali pitäisi tehdä useamman kerran kuin vain sen yhden kerran jotta tämä voisi auttaa kovettumiin. Jaloista kuitenkin tuli pehmeät & tekijä sai itse käsien kuorinnan ja pehmeämmät kädet ;-) 
Forever aloe lips - käyttötarkoitukset: huulivoide, toimii ensiapupuikkona, antaa kauniin kiillon huuliin & tämän tuotteen sai ihan omaksi!

- Tälläisenä huulirasva addiktiona olin tästä tosi innoissani! Tämä taas vastaavasti olisi voinut olla vähän rasvaisempaa. Aika ''vetinen'' koostumus jonka takia ei pysy huulilla kauaa, vaan saa olla koko ajan laittamassa lisää.


Jotenkin nämä tuotteet eivät vakuuttaneet minua, enkä löytänyt eroavaisuuksia kaupan hyllystä saataviin rasvoihin/hyvinvointi tuotteisiin. Googlailin vähän muitten mielipiteitä näistä Foreverin tuotteista, ja näitä oltiin kyllä kehuttu paljonkin.

Iso miinus näitten toiminnassa on tosiaan tästä kiertokassista. Kassi siis kiertää ihmisiltä ihmisille, jotenka moni oli kokeillut näitä jo ennen minua. (huulirasvaa lukuunottamatta tietenkin.) Kassissa oli myös testissä dödö ja hammastahna, mutta nämä jäi minulta testaamatta ihan epähygieenisuuden takia. Minusta olisi ystävällisempää ja hygieenisempää jos yritys antaisi ihmisille esim. sitten vaikka pienempiä näytepakkauksia jos isoja ei raaskita antaa. Mutta tälläinen kiertokassi ihmiseltä ihmiselle, on musta ällöttävää! 


Nyt teilläkin on mahdollisuus kokeilla tätä tuotekassia jos teillä on kiinnostusta. Voitte ottaa Elina Marttilaa suoraan yhteyttä sähköpostilla elina.andi@gmail.com !


Onko teillä kokemuksia kyseisen yrityksen tuotteista, & mitä te olette olleet niistä mieltä?

Yhteistyössä Aloe vera forever.


// Oisko kelläkään kiinnostusta kuulla että millaisia hyvinvointi/hygienia tuotteita vastaavasti tykkään käyttää? Mistä on tullut lemppareita, ja on päivittäin käytössä? :-) 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat