PUHELINKUVA KATSAUSTA.

Elossa ollaan vaikka pientä hiljaiseloa täällä on ollutkin. Keskiviikkona mulla alko näyttöviikko jonka parissa kaikki aika on aikalailla mennytkin. 3 iltaa & 2 aamua. Oon tosi onnellinen että nyt se härdelli on taas ohi, toinen tutkinto on kasassa ja huomenna lähden opiskelemaan viimeistä pakollista tutkintoa. Tän tutkinnon aikanna sitten tiedetään että tuleeko meitsistä lähihoitaja vai hoiva-avustaja. Täällä kellekkään ei oo tainnut epäselväksi jäädä että lähihoitajaksi yritetää, mutta toi matikka ei ole koskaan ollut se mun vahvin ala. Kaikki kyllä sanoo että ei ne lääkelaskut oo niin hankalia kuin kaikki pelottelee, mutta kun mukautetusta matikastaki on sen 5 sinne todistuksee saannu nii aletaa olemaa aika rajoilla.. Mutta luovuttaa en ainakaan aijo! Ne taotaa päähän niin hyvin kuin mahdollista ja jos se ei riitä niin hoiva-avustajaksi ja aletaa sitten miettimää että mikä olis helpoin ja lyhyin tie lastenohjaajaksi sen jälkeen. Mutta ne sitten on sen ajan murheita :-)

 Nyt ajattelin kuitenkin teille tulla taas purkamaan vähän näitä mun puhelin kuvia (mitkä on muuten töitten takia jäännyt aika vähäisiksi)  kuluneelta viikolta. 
[1.] Käytiin maanantaina äitin kanssa kurkkaamassa mitä Finnmarilta taas löytyy. Tää on meidän suosikki kauppa ja käydäänkin sielä aina yhdessä. Näperrettävää ja katseltavaa riittää ja meillä saattaa hyvin mennä sielä tuntikin! Voisin oikeesti ostaa tuolta kaiken! [2.] Kävin tiistai iltana ostamassa yhdeltä tytöltä farkut ja siis oon aivan rakastunut näihin! Näistä tuli kertaheitolla lempparit! Nämä mä kuitenkin esittelen teille myöhemmin :-)
[3.] Oon ihan rakastunut YOSA- maidottomiin jogurtteihin, ja sitku niihin viel pilkkoo banaania sekaan niin NAM! [4.] Keskiviikkona tein elämäni ensimmäisen ruuan soijarouheesta. Tossa on alpro soijaruokakerma ja wokki vihanneksia. Kattilassa tulossa makaroonia. Vaatii vielä vähän harjottelua ton soijarouheen maustamiseen :-D 
[5.] Pari viimepäivää on mennyt lukiessa vähän noita säädöksiä ja lakeja kuntoutuksen osalta. Puuh. Onneksi se nyt on ohi taas hetkeksi.. :-D [6.] Kevyempää ja herkullisempaa iltapalaa <3
 [7.] Kävin yks päivä mäkkärin kautta vetämässä banaani-mansikka smoothien vielä naamariin ennen töitä. Ärsyttää vähän kun nämä ei oo niin täyttäviä kun itse tekisi, mutta meni tää nyt sellaiseen pikku nälkään! Ja tosi hyvää! [8.] Nää aamut on ihan parasta kun saa vaan syödä rauhassa kunnon aamupalaa. 

Aika ruokapainotteisia kuvia, mutta empä mä ole tässä paljon muuta kerennytkään tekemään ku ruokaa tai syömään töitten lisäksi, hah! Salikin on jäännyt vähä vähemmälle tältä viikolta, mutta ensiviikolla sitten kiritään taas!

Huippua viikon alkua tyypit!
XOXO : Jane
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat