18 X jatka lausetta.

Eka kun näin näitä postauksia blogeissa, niin ensimmäinen ajatus oli että - eikö tämä aika vähän niinkuin mennyt jo? Mutta pikkuhiljaa niitä alkoi tulla joka paikasta some kanavien etusivuille niin aloin lämmetä ajatukselle. Nyt tuli fiilis että minäkin haluan! Tekstin joukkoon oon laittanut kuvia kuluneelta viikolta, jotenka samalla pääsette vähän kurkkaamaan mitä oon tehnyt viikon aikana, muutakin kun lukenut.. Maanantaina on vika koe, ja sen jälkeen tuleekin muutama postaus kunnon kuvilla ja vähän paremmalla tekstillä!

Nyt itse asiaan :

En ymmärrä... En ymmärrä ihmisiä jotka ovat tahalteen ilkeitä muille, puhuvat pahaa seläntakana, taikka ei osaa iloita muitten ihmisten puolesta.

Seuraavaksi ajattelin...
Käydä nukkumaan, sillä aikasin aamulla lähdetään Turkuun, itseasiassa Raisioon viettämään serkkuni valmistujais juhlia.

Viime aikoina... Olen vain lukenut lukenut ja lukenut. Ottanut vähän aurinkoa & yllärri - polttanut itseni samalla, käynnyt katsomassa pikkuserkkua äitin kanssa, käynnyt viettämässä isin synttäreitä isillä grillauksen, ihana sään ja suvun tiimoilla, lukenut vielä vähän ja taas vielä vähän kokeisiin ja päntänyt lääkelaskuja. 

En osaa päättää... Välttämättä aina mitä hyvää kaupasta haluisinkaan ja vietän useemman minuutin herkku hyllyillä miettiessä muutaman herkun väliltä. Todella ärsyttävää, varsinkin tälle odottavalle osapuolelle. :-D

Muistan ikuisesti... Elämän onnellisia/hauskoja juttuja. mm. kuinka vahingossa heitin siskon päälle lettutaikinan, tää naurattaa mua aina koska se oli jotenkin niin koomista. :-D Tai kuinka mut hyväksyttiin vihdoin lähihoitaja kouluun ja pääsin alottaakkin puoli vuotta aikaisemmin ekasta suunnitellusta ajasta. Kuinka muutin ekaa kertaa omilleni. Näitä on monia!

Päivän paras juttu... Älyttömän energinen ja inspiroiva treeni luonnossa, ja miehen lomille tulo.

Noloa myöntää, mutta...
Mä en ole koskaan ollut lentokoneessa, tai matkustanut viroa ja ruotsia pidemmälle.

Viikko sitten... Treffailtiin Teemun kanssa ennenkuin lähdin taas asemalle miestä vastaan. Ja tietty luin kokeisiin vielä vähän lisää. 
Kaikista pahinta on... On menettää joku läheinen ihminen. Tavalla tai toisella..

Salainen taitoni on...
Suuri empatia kyky, ja kyky asettua toisen ihmisen asemaan.

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... Että ihmiset kohtelis toisiaan niinkuin toivoisi itseänsä kohdeltavan. Auttaisi, rakastaisi ja välittäisi. - Ei olisi kaksinaamasuutta, ilkeyttä, kateutta tms.

Minulla on pakkomielle... Ehdottomasti suklaaseen.. Hups! :-D

Söin tänään... Ihanan aamupalan - croisanttia ja vesimeloonia, päivälliseksi nuudeleita ja wokkivihanneksia, myöhemmin kinkkukiusausta ja salaattia. Ilemmalla nautin vähän suklaastakin.

Ärsyttävintä on... Kun sulla on hullu inspiraatio tehdä jotakin asiaa ja oot ihan keskittynyt kyseiseen juttuu ja sitten joku tulee ja keskeyttää. - Mun on nimittäin enään tosi vaikea alkaa keskittymään siihen asiaan uudestaan niin insentiivisesti vaan koko ajatus katkeaa ja menee ihan mössöksi.

Tekisi mieli... Jos tässä on vain mielikuvitus rajana, niin valmistua lähihoitajaksi juuri tällä sekunnilla ja lähteä kiertämään maailma. Sitä juuri haluisin ja tekisi mieli..
Minusta on söpöä... Oikeestaan vähän kaikki. Miehellekkin oon vähän väliä hihkaisemassa että - hihi kato miten söpö!!! Ja siis tämä voi olla pieni koira, kuin lapsi taikka vain joku hedelmäkin! :-D

Hävetti... Tää on paha, koska mä en osaa hävetä!!

Olenko ainoa jonka mielestä...
Tämä melkeen viikon kestävä 26-28 lämpö alkais jo riittämään? Ei siinä jos kämpässäni ois hyvä ilman vaihto ja tuuletus, mutta perhana tuosta yhdestä pienestä ikkunasta ei ole apua mihinkään ja täällä on kuin saunassa!! Vaikka siis onhan nää ilmat ollut tosi ihania, mutta sataisi vaikka yhden yön ja lämpö tippuisi edes parilla asteella, pliis? Ps. Onnea kaikille valmistuneille!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat