Pari vinkkiä parisuhteen yhteisiin tekemisiin arjen keskellä.

Mun on tosi vaikea saada tuota mun toista osapuolta luontoon mun kanssa, siksipä aika paljon käyn joko hänen äitin kanssa, tai mun äitin kanssa tai ihan vaan kavereitten kanssa luonnossa. Yleensä lenkkeilemässä. Tänä aamuna sain kuitenkin idean - kävin kaupssa, pakkasin kamat kassiin ja laitoin poikaystävälle viestiä että mulla olis pikku ylläri. Hänen saavuttua mun luokse, vaihdettiin kuskia ja lähettiin eväitten kanssa lapakistoon grillailemaan.

Monesti ollaan puhuttu että ois kiva tehdä jotakin yhdessä. Lähteä jonnekkin, tehdä jotain spessumpaa, mutta monesti se on kaatunut siihen ettei jommalla kummalla just sillä hetkellä ole rahaa ylimääräisiin. Tää kuitenkin oli halpa reissu & mieskin myönsi myöhemmin että eihän se nyt niin kamalaa ollut - jotenka saa nähdä onko seuraavaksi ihan niin vaikeaa lähteä luontoon ;-)

On normaalia että kauan kestäneessä parisuhteessa, suhde muuttuu ajan myötä ''arjeksi''. Ja siksi on hyvä muistaa joskus tehdä jotain vähän erilaisempaan! Oon listannut muutaman vinkin ala puolelle :

0-15e budjetti 
- Halvemmilla pääsee kun oikeasti lähdette ulos luontoon. Meette veneilemään, kävelyille, retkille, mökille (toki ruuat sinne sitten maksaa, ellette esim. lähde vain saunomaan ja uimaan sinne jos sellainen mahdollisuus on.) Vain mielikuvitus rajana.
- Leffa ilta. Joko ihan elokuviin, taikka halvempana versiona kotona.
- Ihanalla ilmalla lähette piknicille johonkin rantaan/puistoon.
- Voitte kokata yhdessä illallista kotona. (15e eurollakin saa jo hyvän menun!)- Yllätä kummpanisi häntä kiinnostavalla asialla. Esim. Lupaa hieronta, tee hänelle ruoka valmiiksi kun hän tulee kotii, yllätä ihanalla vaahtokylvyllä tms.

15-30e budjetti
- Lähtekää ulos syömään, tai tehkää kattavampi illallinen kotona ;-)
- Menkää katsomaan jotakin teitä kumpaakin kiinnostavaa tapahtumaa.
- Ostakaa toisillenne muuten vaan lahja, ja ilahduttakaa sillä toisianne. Sovitte vain budjetiksenne tämän summan!
- Jos kumpikin on valmis maksamaan esim tuon 30e. Nii saatte jo yhden yön hotellissa kahdestaan.

40-60e budjetti
- Festarit.
- Huvipuistot.
- Paremmilla palveluilla pelaava hotelliyö :-D
- Kylpylät
- Risteilyt.
- Voitte sopia yhdessä että eka teette jotain mitä toinen haluaa, ja seuraavalla kerralla sitä mitä toinen haluaa.


Oivoi kun oon itsekkin niin huono keksimään mitään tälläisiä tekemisiä, mutta oikeesti - lähes mielikuvitus on rajana tälläisissä pienissä budjeteissa :-) ja isommissa sitten taas onkin enempi vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, mutta kyllä näillä pienimmilläki budjeteilla pääsee pitkälle ja saa aikaseks vaikka mitä kivoja juttuja. Voitte vaikka yhdessä sopia että esim. joka kuun tiettypäivä (esim. joka kuun eka maanantai, 10pv, tai kuukausipäivänne, tms.) on teidän ''virkistys/treffipäivä'' ja teette silloin jotain kivaa ja erilaisempaa yhdessä. Jos se auttaa teitä pitämään tästä kiinni / muistamaan antaa myös aikaa toiselle paremmin. :-)

ps. nyt kun aloin miettimään niin en muista edes koska oltaisi tehty jotain arjesta poikkeavaa yhdessä viimeksi ! Taisi olla helmikuussa kun meille tuli 2 vuotta täyteen. Ehkä siis oli jo korkea aikakin irrottautua muuallekkin kuin kotisohvalle tai niihin perus juttujen tekemiseen!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat