VINKKI BLONDEILLE!

Oon tapellu blondin kaa niin kauan kuin muistan, ellei satunnaisia muutaman kuukauden puna- tai ruskeepäisyyttä lasketa mukaan. Lapsena olin ihan pellavapää, mutta myöhemmin hiukset muuttui sellaseks maantienharmaan ei minkään väirsiksi, jotka näyttää rasvasilta vaikka pesisit niitä 2X päivässä. Blondi on se mun väri, jossa viihdyn ja tunnen sen omakseni. 
Ärsyttäväähän siinä värissä on sen keltasuus mitä ei millään meinaa saada pois. Jokainen sielä ruudun toisella puolella oleva blondi voi varmaankin yhtyä tähän. On kokeiltu kaupan vaaleinta väriä X100 ja silti siitä aina vaan tulee keltanen, on kokeiltu kaiken maailmaan vaalennus vaahdot, hoitoaineet, ja värit mutta ei, ei auta. Hopeashampoot on koluttu läpi, ja joko ne eivät auta, tai sitten auttaa hetkellisesti ja sillä saisi olla pesemässä sitte koko ajan päätään mutta sekin vaurioittaa hiuksia.
Kampaamossa värjääminen on liian kallista (ainakin opiskelijan budjettii..) ja vasta kampaamoihin tullut olaplex hoitokin vähän liian hinnakas.
Mun hiukset onkin aika huonossa kunnossa jatkuvan värjäilyn, ja kaiken keltasuuden poistamis yritysten jälkeen. Ja tavottelisinkin sitä omaa mieluisaa blondin väriä jota ei tarvi koko ajan olla vaalentamassa. Kävin tänään trion Salon WestHair kampaamossa etsimässä vaalennus vaahtoa, kun yksi työntekijöistä osas ehdottaa mulle jotain juuri markkinoille tullutta Hermans amazin nimistä suojaväriä. Tämä on astetta miedompi värjäys aine, eikä siis vahingoita hiuksia niin paljoa kuin kunnon väriaineella värjäys. - Ja sen kyllä huomaa, sillä väri ei kirvele tai kutise päässä, eikä haise niin pistävältä niinkuin perus vaalea väriaine.
Yksi miinus tässä kuitenkin oli mun mielestä tuon väriaineen koostumus. Se on kovin geelimäistä ja siksi hankalaa saada levitettyä tasaisesti koko päähän. Väri ei myöskään tarttunut hiuksiini ekalla kerralla, vaan piti seuraavana päivänä värjäillä uudestaan. - Tämä tosin saattaa johtua ihan siitä että hiukseni ovat kovin liukkaat, eikä niihin melkeempä koskaan ole tarttunut mikään ekalla kerralla vaan on saannut useammin värjäillä ja tehdä erilaisia vaalennus hoitoja.

Ekalla kerralla pidin väriä päässä 25 minuuttia (suositus on 15-30min) & tokalla kerralla pesin hiukset ensin ruokasoodalla, sillä se avaa hiusten huokosia jolloin väri pääsee imeytymään hiuksiin paremmin. Pesun jälkeen väri päähän ja pidin sitä sellasset 50min.. :'D
Ja silti lopputulokseksi tuli vain pari hassua vaaleaa raitaa.. Taidan vaan suosiolla luovuttaa ja mennä syksyllä parturii ja maksaa itseni kipeeksi. Mutta silti suosittelen kyllä teitä muita blondeja kokeilemaan tätä kyseistä tuotetta. (sillä mun hiukset on aina ollu vähän sellaiset ettei niihin mikään tartu, joten en usko teillä tämän toimivan näin huonosti.) Kyseinen purkki maksaa 15e ja tälläisiin keskipitkiin hiuksiin aine riittää kolmeen kertaan!

Ja hei, täällä otetaan enemmän kuin ilolla vastaan jos teillä on jotain keltasuuden poisto vinkkejä, tai tiedätte jotain tosi hyviä, varmoja ja toimivia tuotteita! Ja jos kokeilette tätä, niin tulkaa ihmeessä kertomaan miten tää toimi teillä!

ps. tuotteisiin pääsette tutustumaan enempi TÄÄLTÄ!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat