FLUNSSANKARKOITUS VINKKI - INKIVÄÄRISHOTTI

Tunsin tänään herätessäni pientä kurkkukipua, mutta ajattelin sen menevän päivän mittaan ohi ja lähdin salille. Salilla kuitenkin olo pahentui, & muistin yht'äkkiä kaikkien hehkuttamaa inkivääri shotteja. Lähdin googlailemaan erilaisia reseptejä ja tämä kuulosti herkullisemmalta. Yleensä en usko mihinkään tällässiin ns. ''poppa konsteihin'' vaan sairastan pöpöt pois. Nyt ei kuitenkaan ole siihen aikaa sillä koulussa on kokeita, treenit kulkee hyvin enkä haluaisi olla pitämässä mitään väli viikkoa, & huomenna lähdetään Sannin keikalle. Lähdin siis salilta suoraan kaupan kautta kotiin.
Appelssiini - ikivääri - hunaja - shotti 

Puolikas appelssiini, joko mehut puristettuna, taikka ihan hedelmälihan kanssa.
Peukalon pään kokoinen nökäre inkivääriä. RAASTA! Itseltäni ei löytänyt raastinta, ja vaikka kuinka yritin pilkkoa todella pieneksi ei blenderi niitä muussannut.
Ja n. 1tl hunajaa. 
Tää ei todellakaan ollut mitään hyvää, ja irvistelemättä tätä ei saannut alas :-D Asiaa kyllä vaikutti varmasti inkivääri palasten lilluminen tuolla seassa. Kuitenkin pari shottia myöhemmin olo alkoi jo tuntumaan normaalilta. Kurkku on tosin vielä vähän kipeä, mutta kaikki paine korvista ja päästä ja suurin osa kurkkukivusta on poissa.
n. kuukauden päästä ollaan taas siinä ajan jaksossa kun kaikki saa kaivaa kaapista viltin ja ison kasan lemppari sarjojen tuottareita, käydä kaupassa ostamassa kasan nenäliinoja, ja kurkkupastilleja ja hautautua tän kombon kanssa sängyn pohjalle.

 Siinä vaiheessa kannattaa kokeilla tätä!  ;-)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat