TÖITÄ, TÖITÄ & TÖITÄ.

// Hitaat aamut on parasta <3 // Mustikka - banaani smhootieta. // Käytii miehen kaa testaa niemen satamassa se pieni hampurilais paikka mutta kumpikin meistä vähän petty siihen.
 // Töitä, töitä ja töitä. Illasta aamuu ja aamusta iltaa ja illasta välivuoroon ja haha musta tuntuu etten enää muuta teekkään kun pyöräile töihin ja kotiin. Mutta töihin on kyllä aina niin kiva mennä! // Käytii tsekkailee satamassa oleva tivoli.
 // Kävin äitillä viime viikonloppuna ja se oli ostanu mulle Juhannus muumi mukin jota ollaa metsästetty kissojen ja koirien kanssa. Äitin pihalla pyörii muutamia oravia jotka on tosi kesyjä. // Tänään oli koulupäivä, pieni väli tsekkaus ja info tulevaan.
 // Aamuvuoroon mentäessä maisemat on aika nättejä! // Kävin viikonloppuna muutaman kaverin luona. Toisella kavereista räpsähti tänään 0 aamua! Vitsit. Mun armeija kuume vaan nousee. // Onnellisuus selfie!
// Joka syksyn lemppari herkut on tullu kauppoihin - nimittäin satsumat! // Sali treeneistä oon yrittänyt pitää kiinni töittenkin ohella, mutta aina ei vaa jaksa työ päivän jälkeen lähteä vielä salillekkin.

Aika suuri osa mun arkea on nyt tämä työssä oppiminen ja sen takia blogissakin tulee olemaan vähän hiljaisempaan. Ei vaan yksinkertaisesti enään jaksa pahemmin mitään tehdä työpäivän jälkeen kun maata koomassa sängyn pohjalla.. :-D
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat