MARRASKUUN LIVBOX.

Odottelin innoissani tän kuun boxia, sillä viime kuun katastrofi boxin jälkeen, livboxin tiimi lupaili hyvitellä mokaansa tämän kuun boxsissa. Jotenkin musta tuntui ettei tän kuun tuotteet iskenyt muhun, tai ollut mulle tarpeellisia juuri tässä kohtaa. Mutta lähetään silti perinteisen livboxin sisällön katsaus postaukseen! 
Schwarzkopf got2B - On hiuskiinne joka lupailee antaa äärimmäistä kiinnitystä ja pitoa. Mä en koskaan käytä mitään hiuslakkoja, jotenki en oo vaan todennut mitään hyväksi/tarpeelliseksi. Tämä siis menee kiertoon. (Ovh 5,90e / 300ml)

Sosar - On turvenaamio joka tasapainottaa ihon talineritystä, sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Tätä voi käyttää kasvoilla, päänahalla ja koko vartalolla. Itselläni tulee varmasti käyttöön kasvon alueella. (Ovh 46,90e / 150ml)

Lumene valo -
On hoitava silmänympärysvoide joka kosteuttaa ja virkistää ihoa. Tämä menee varmasti kanssa kiertoo. (Ovh 24,90e / 15ml)
Korres - On kasvipohjaisista ainesosista valmistettu geeli joka puhdistaa ja raikastaa ihoa. Tämäkin menee kokeiluun. ( Ovh 24,50e / 200ml) 

Atkinsin patukka - On loistava pieni välipala ilman  turhia hiilihydraatteja.

Flwer by kenzo tuoksu -
Tää oli tosi voimakas ja pistävä hajuinen hajuvesi. Ei tule käytettyä.
Dremosil huulikiilto - Tämä huulikiilto kosteuttaa ja hoitaa huulia. Itse oon tosi huono käyttämään huulikiiltoja mutta varmasti tulee käyttöön yksittäisissä tilanteissa/tilaisuuksissa. Värikin on perus punainen, jota tuun huulipunissakin eniten käyttämään. (Ovh 3,90e / 13ml)

Tälläinen boxi tässä kuussa. Mut jätti vähän laimeeksi koska tuotteet ei vain olleet ajankohtaisia minulle.

Mitä mieltä te olitte box:sista? :-) 

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat