JOULUKUUN LIVBOXI.

Kuukauden kohokohta tipahti taas postiin pari päivää sitten. Odotin tältä boxilta jotenkin enemmän kun kuitenkin näin joulun alla tämä tuli, mutta tän kuukauden boxi ei vastannut omia tarpeitani. Kurkataan mitä se joulukuun livboxi piti sisällään! 
Lumene Invisible illumination nordic light valopisarat - Mun on pakko myöntää etten oo ennen kuullutkaan mistään valopisaroista ja ennen tätä postauksen kirjoittamista oli pakko käydä vähän ottaa selvää että mikä tää oikein on. Kokeilin tätä ja pakko sanoa etten nähnyt kyllä mitään vaikutusta, mutta voi olla ettei tälläinen arki meikkaaja näistä mitään tajuakkaan :-D Täytyy perehtyä hiukan paremmin, paremmalla ajalla. (ovh.29,90e /15ml) 

Jordan clinic total protection hammastahna -
Hammastahna lupaa vahvemmat,  ja valkoisemmat hampaat ja terveet ikenet. Tehokas ja hellävarainen monitehohammastahna. Oma hammastahna vetelee viimeisiään, joten tämä tuli kuin tilauksesta. (ovh. 3,80/75ml) 
Lumene hydration recovery oxygenating gel mask - Tehokosteuttava geelinaamio joka sopii joka iho tyypille. Tän kokeilua odotan innoillani, sillä viime box:sissa tuli samaa sarjaa oleva tuote joka jäi kyllä ihan mun yhdeksi vakkari ihonhoito tuotteeksi!

Nivea caring shower sil mousse -
Runsas ja täyteläinen mousse pesee ihon suihkusaippuan tavalla ja jättää sen pehmeäksi. Tämä olisi ollut kiva saada täysi kokoisena! (ovh 3,79e / 200ml)

Rfsu intim daily wash - Intiimialueille tarkoitettu maitohappoa sisältävä pesuneste. Mitäpä tästä enempää sitten sanomaan? :-D
Manna kadar radiance split pan bronzer and highlighter duo - Mä en oo koskaan ollut luomivärien ystävä ja mä en osaa edes levittää niitä!! :-D Tämä siis menee kiertoo! (ovh 21 dollaria / 3g)

Marabou premium 70% suklaa -
En myöskään ole koskaan ollut tummansuklaan ystävä, tämä siis upposi heti kuvauksen jälkeen parempiin suihin. :-D 


Mitä mieltä te olitte tämän kuukauden box:sista?
Tuliko tarpeellisia asioita, vai oliki ns. ''turha'' boxi? 
4 kommenttia on "JOULUKUUN LIVBOXI."
 1. Tuo mannakadarin highlighter ja bronzer duo ei ole luomiväri, vaan kasvojen korotukseen ja varjostukseen käytettävä tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin tunari oon näitten meikkejen kanssa. :'D kiitos korjauksesta!

   Poista
 2. En tilannu boxia enää tässä kuussa, kun on ollut huonoja boxeja jo pitkään eikä tää ois näemmä mikään poikkeus. Ens kuussa tulee taas joku Lumenen tuote boxissa ja oiskohan se joku jo neljäs putkeen. Keksin rahoilleni parempaakin käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla että kallistun pian samaa mielipiteeseen kanssasi..

   Poista

Lukijat