JOULULAHJA VINKIT.

Jippii, joulukuu on täällä ja mikä parempi hetki tälle postaukselle oliskaan kun joulukuun ensimmäinen päivä? Tein viime vuonna myös tälläisen joululahja vinkki postauksen ja se saikin aika paljon huomiota ja oli huomattavasti mieluinen postaus. Mä tykkään ostaa lahjoja, tykkään ettiä juuri sille tietylle henkilölle juuri hänen näköistä lahjaa, tykkään käyttää niihin aikaa ja vaivaa. Jotenka tälläisiä postauksia on musta kiva tehdä. Koitin koota halpoja lahjoja ja suurin osa onkin alle 20e lahjoja!

Jos olet suuntaamassa joululahja ostoksille, niin tsekkaa ensiksi tämä postaus jos saisitkin jonkun lahja idean ;-) 

JOULULAHJA VINKIT TYTTÖYSTÄVÄLLE, PARHAALLE YSTÄVÄLLE, YSTÄVÄLLE,  ÄITILLE, SISKOLLE JA VAIKKA NAAPURILLE.

1. Sisustustauluja - tässä kohtaa tosin sinun täytyy aika tarkasti tietää lahjan saajan sisustus maku. Jos sen siis varmaksi tiedät niin nämä taulut on varmasti mieleinen juttu. Niitä kun saa todellatodella monissa kuoseissa ja teksteillä varustettuna ja lähes joka kaupasta! 2. Lyhdyt & kynttilät - näin pimeällä varmasti jokaisen naisen mieleen! 3. Hygienia paketti - rasvoja, öljyjä, kylpyvaahtoa, kylpysuolaa, ihanan tuoksusia vartalonpesu aineita tms. Niin yleinen, mutta silti mielestäni ihana ja ainakin käyttöön menevä lahja. 4. Yökkärit - mikä sen ihanempaa kuin saada lämmin uusi yöpuku jouluksi ja vielä muutaman kuukauden kylmiin iltoihin ja öihin lämmittämään? 5. Lahjakortti - tämä voi olla lahjakortti mihin tahansa kauppaan/liikkeeseen, mutta saat siitä helposti myös henkilökohtasemman. Askartele oma lahjakortti ja lupaa siinä viedä lahjan saajan vaikka hänen haluamaansa leffaa, ravintolaa, taikka paikkaan. Hyvä lahja sille ihmiselle ketä haluat muistaa, muttet ole varma hänen mieltymiksistään/maustaan. 6. Pörrösukat ja lämpötossut - Sain siskolta muutama joulu sitten vähän saman tapaiset tossut joululahjaksi ja ovat olleet kyllä käytössä ja todella ihanat. Voin siis vain suositella! 7. Muumi- / taikamukit -  Voisin lyödä vetoa että jokaisen kaveripiiristä löytyy edes se yksi kaveri joka kerää jompaa kumpaa sarjaa. Mikä siis sen ihanempi lahja kuin kyseinen muki sarjan jatkoksi?

LAHJAVINKIT POIKAYSTÄVÄLLE, PARHAALLE YSTÄVÄLLE, YSTÄVÄLLE, ISILLE, VELJELLE TMS.


1. Villaneule - Kiva villaneule lämmittää niin mieltä kuin kehoakin. 2. Sukat / tossut - Myös miehet tykkäävät että jalat pysyvät lämpösinä. 3. Saunatakki - vähän niinkuin miesten oma olo asu. Mukava, rento, lämmin ja käytännöllinen. 4. Hygienia pakkaus - myös miesten hygienia pakkaukset voivat sisältää rasvoja, öljyjä, shampoota tms. Käytännöllinen! 5. Muki - joko tietyllä teemalla, taikka ifolorilta tilattuna omaperäinen muki. Harvemmin jätkät mitään tiettyä sarjaa kerää mutta maistuuhan se aamukahvi paremmalta kivasta mukista. 6. Lahjakortti - Tätä lahjakortti teemaa voi hyvin myös toteuttaa miehilläkin. (oman kumppanin lahjakortti voi sisältää lupauksen puolen tunnin hieronnasta tai jostain muusta vähän intiimistä jutusta.) 7. Tuotantokaudet - vaikka netflix:sistä ja viapley:sta saa katsottua vaikka minkälaista sarjaa niin silti tietyn sarjan tuottarit on kiva haalia materiaalina itselleen jotta niitä voi sitten katella missä vaan, ja milloin vaan. Jotenkin itse tykkään että lemppari sarjasta tuottarit löytyy konkreettisesti tuolta kaapista.

Lahjoissa kun on aina vaan mielikuvitus rajana ;-) (ehkä vähän se rahaki.. :-D)

Saitteko mitään hihaan otettavia vinkkejä? :-)


Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat