JOULULAHJAT.

Sain isin vaimolta ihanan lyhdyn täynnä suklaata, & hän oli jossain meidän puheissa laittanut korvan taakse että tarvisin uuden kalenterin. Ensi vuoden puolelle onkin jo iso kasa juttuja, ja tili miinuksella, jotenka tämä tuli todella tarpeeseen! 
+ Isin vaimolta tuli myös ihana uusi muumi muuki, ja mummolta sain samaa sarjaa kuuluvan muumi kulhon!
 Äitiltä sain ihanat muumi patakintaat ja muumi kynttilän. (ei oo tainnu jäädä epäselväks että oon kamala muumi fani? :-D)
 J:ltä sain nämä yllä olevat ihanat jutut. Oman olo asun sinne koska rasittavaa kantaa yhtä aina mukana kahden kodin väliä, kuitenkin vietän olo asussa suurimman osan ajastani. :-D Tää pieni lasinen maapallo koriste on aivan i.h.a.n.a ! Voisin vaan tuijotella sitä tuntikausia. Yksi lemppareista on myös tuo muumi muki, jossa on kynttilä sisällä, en kestä miten ihana! Ja sain vielä pienen soman lyhdyn.
Isiltä sain uuden Velour olo asun tänne kotiin (entinen vetelee ihan viimesiä jo.. :-D) & oon ihan rakastunut. Nää Cubuksen velour setit on vaan niiiiin hyviä päällä. & Joka joulun perinne lahjan: leffaliput, jippii!!
Siskolta ja hänen mieheltä sain 50e lahjakortin HM. Täs onkin jo vähän puutetta vaatteista, niin ihana päästä tonkimaan aleja, kun on siihen varaakin nyt. :-)
& No tietty sitä suklaata tuli taas joka tuutista! Jospa näillä pärjäis hetken taas? :-D

Sain tosi ihania ja tarpeellisia lahjoja, ja oon ihan sydän silmä emoijia täällä, kiitos kiitos kiitos! <3 


4 kommenttia on "JOULULAHJAT."

Lukijat