HELMIKUUN BETTE BOXI.

Taas on se paras aika kuukaudesta, kun pääsee hakemaan bette boxin postista ja pääsee hifistelemään sitä. 
Nivea cellular perfect skin eye illuminatori - Silmänympärys voide joka tasoittaa ihon sävyä ja vähentää tummuutta silmien ympärillä. Tälle tuotteelle itselläni ei ole käyttöä, eli kiertoon menee. (Ovh. 15,90e / 15ml)

Helein biotin + - Oon tosi skeptinen kaikkia lääkkeitä, lisäravinteita tms kohtaa. Ja mielellään syönkin kaikkia tälläisiä mahd. vähän. Mutta koska tuntuu että sekä hiukset, että kynnet ovat tällä hetkellä niin huonossa kunnossa että kokeillaan onko tästä minkään näköistä apua! (Ovh. n.20e/25g)
 Ystävänpäivän kunniaksi box:sista löyty  Zadig & Voltairen tuoksukortti.

A-drema rheacalm micellar milk -
Kauraan pohjautuva puhdistusmaito joka poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Tämä pääsee matkaan mukaan pariisiin! (Ovh. n.12e / 200ml)

Schwarzkopf professional bc oil miracle brazilnut 10 - Maitomainen suihkutettava hoitoaine. En tosiaan tiedä mitä  Bette boxin porukka on tässä kohtaan ajatellut, sillä eihän tästä riitä kuin muutama suihkautus, eikä siinä näe vaikutusta hiuksien kuntoon. hmm.. Käyttöön meneen kyllä kuitenkin. (Ovh. 19,50e /100ml.) 
Palmolive feel glamorous - Dödöt on aina tervetulleita, sillä niitä aina myös menee ja tarvitsee. (Ovh. 1,95e / 50ml.) Plussaa halvasta hinnasta!

Lumene nordic noir deep impact - Tuuheuttava, ja pituutta lupaileva ripsiväri. Ripsarit on myös aina tervetulleita, sillä niitäkin aina menee ja tarvitsee tässä taloudessa. (Ovh. 24,90e / 15ml) 


Mitä te tykkäsitte box:sista?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat