UNELMA ITSESTÄ VALMENNUKSEN TOINEN KUUKAUSI.

Unelma itsestä valmennuken toinen kuukausi on ollut hankala. Ei valmennuksen tiimoilta, vaan oman henkisen hyvinvoinnin suhteen. Kirjottelin täällä muutama postaus sitten masennus lääkkeitten lopettamisesta  mikä ei sitten mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. Tämä ajan jakso vei paljon pois toisen kuukauden valmennuksesta.

Tajusin kuitenkin toisen valmennus kuukauden aikana omasta liikunnan tavasta asioita ja lopetin kahden vuoden pakonomaisen salilla käynnin siihen paikkaan. Mä opettelen oman kehon hyväksyntää ihan jostain muualta kuin salilla kehon muokkaamisen kautta, sillä se on täysin väärä tapa ja katoavainen tapa. Haluan löytää liikunta muodon jota rakastan. Josta liike lähtee rakkaudesta, ei oman mielen vääristyneistä ajatuksista.
Toisen valmennus kuukauden aiheita on: pohdimme itsetuntoamme, harjoittelemma mielikuvitusharjoitusta, pidämme yllä perusrutiineita, vietämme lepoviikon & otamme rennosti.

Vaikka tämä valmennus kuukausi meni osaksi aivan sumussa ja siinä omassa pahassa olossa kun masennuslääkettä lähdin puolittamaan niin silti mä koen saavani tämän kuukauden valmennuksesta PALJON. Sillä se että tämä valmennus sai mut uskaltamaan luopumaan tosta pakonomaisesta salilla ravaamisesta, oon siitä niin kiitollinen. Siitä lähtien mä oon voinnut paremmin - ei tarvitse stressata treenejä, ei tarvitse mennä tekemään sinne jotain mistä et välitä pätkääkää, eikä ole enää sitä pahaa oloa mitä sali sai minussa aikaa ja niitä rumia ajatuksia. Tai tottakai niitä vieläkin on, mutta ei samassa mittakaavassa.

Meidän valmennus kirjassa oli paljon ihania ja herättäviä ajatuksia, joista haluan jakaa muutaman teidän kanssa:

'' Jos voit kuvitella sen, voit myös tehdä sen. Jos voit tuntea sen, voit myös olla se. Me itse voimme olla ainoa este omien tavoitteidemme tiellä. ''

'' Käytössämme olevat tunteet ovat suuri lahja meille, joiden avulla voimme suunnistaa oikeaan suuntaan elämässämme.''

'' Emme ole hukassa omassa elämässämme niin kauaa kuin tunnemme asioita. Meidän on uskallettava toimia aitojen tunteidemme pohjalta. ''

'' Aina ei tarvitse selittää kaikkea mitä tekee - riittää kun se tuntuu oikealta.''

'' Karkeasti jaoteltuna lähdemme liikkelle, koska rakastamme itseämme ja haluamme hyvää oloa tai lähdemme liikkeelle, koska pelkäämme jotain tapahtuvan, jos emme tee sitä.''

'' Unelmaelämässämme teemme asioita rakkaudesta käsin ja saamme itse valita sen.''


Kehoni ei ole muuttunut valmennuksen aikana, mutta se ei ole ollut tarkoituksenikaan valmennuksen aikana.

Kaikki on täällä suunnassa nyt hyvin, ja kolmannen valmennus kuukauteen lähdetään paremmin ja innoissaan liikkeelle! & lähdetään nyt tosissaan etsimään uusia liikunta lajeja, huomenna olisi tanssi treenit !

*Yhteistyössä Unelma Itsestä valmennus.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat