HUHTIKUUN BETTEBOX.

Betteboxi on täällä taas ja on aika kurkata huhtikuun keväiseen boxiin! 
Mikä loisi enemmän kevättä kasvoille kun Eylure 107 lenghtening tekoripset? Itse lasien käyttäjänä näitä en voi käyttää ilman että räpsyttimet osuu laseihin, mutta olisi kyllä varmasti ihanat silmissä! (ovh. 8,90e) 

Taikka Lumene nordic chic luomiväri? Itse en myöskään luomivärejä käytä. Ne ei vät tunnu omalta, enkä osaa edes levittää sitä tasaisesti luomiini, ihanassa värissä kyllä tuli ja olisi varmaan ihanat luomissa jos vain osaisi käyttää luomiväriä. (ovh. 12,90e / 2,3g)
Ziaja vuohenmaito kasvovoide sk20 - Tämän käyttöä odotan innolla. Tämä lupailee pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Voi jättää myös meikin pohjustus voiteeksi. (ovh 11,90e / 50ml)

+ Sokokseen -20% alennus Ziaja tuotteista. Tajusin vasta kuvan muokkauksessa että tossahan näkyy tuo koodi nytten ja haha, oli pakko vaan rumasti pelastaa tilanne ja vetää se yli rumasti :-D
Herbina lip candy hyylivoide - Siis huulirasvoja ei voi koskaan olla liikaa!! Tämä sisältää kasviperäisiä öljyjä + aurinkosuojakerroin SPF 10. Tämä huulirasva käy myös vegaaneille! (ovh. 4e / 10ml.)

Schwarzkopf gliss shampoo -
Korjaa hiuskudosta, parantaa hiuslaatua ja suojaa hiuksia vaurioilta. Kaikki hiuksia parantavat aineet tähän pehkoo, kyllä kiitos! (ovh. 2,90e / 250ml)


Tämäkin boksi oli itselleni vähän pettymys. Onko boxit alkanut menemään huonompaa suuntaa vai onko mulla vaan käynnyt huono tuuri ja tullut juurikin tuotteita joita en käytä/tule käytetyksi?

Mitä mieltä te olette? 

*Postaus tehty yhteistyössä Betteboxi:n tiimin kanssa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat