IKEA, TREFFIT & TÖITÄ.

// Harkka lastenkodissa on alkanut tällä viikolla & oon viihtynyt todella todella hyvin. Ihana paikka! Mutta perjantai aamuna kun piti herätä 5 sijaistamaan aamuvuoroon niin oli vähän tiukkaa ja oltais vaa haluttu käydä tän karva kasan kanssa takasin peiton alle. // Tein muutama päivä sitten ifolori kuva tilausta Pariisin reissusta ja ne saapui perjantaina & nyt pala Pariisia on mun seinällä <3 Tosin ei ihan noin vinosti kun tuo kuva antaa olettaa.. :-D // Onneksi Perjantai töissä ei ollut kamalan rankka. Meillä oli kesä avajaiset, grillailtii, syötiin ja seurusteltiin. // Onnea on tyyppi joka tuo sulle kotiin näitä <3
 // Pidettiin eilen pientä treffi päivää ja tarkotus oli lähteä kiipeilemään flowparkkiin, mutta ei päästy montaa rataa eteenpäin kun toinen osapuoli heitti hanskat tiskii ja totes et tää ei oo yhtää hänen homma :-D Lähdettiin Ikeaan lihapullille, mutta aina sieltä tarttuu jotain muutakin mukaa kun vain sitä minkä takia sinne on lähdetty! :-D
// Illalla J vei mut jonnekkin paikkaa jossa oli älyttömän kaunista ja koskia. Tonne on pakko mennä uudestaan päivemmällä ja ihan järkkärin kanssa. Mulle tuli heti miljoona kuvaus ideaa.. :-D // & Pari selfietäkin vielä.

Mua harmittaa kun mulla olisi ollut snäpin puolella muutama muukin kuva lähi päivistä, mutta kun snäppi päivitti itsensä nii ne kaikki katosi jotenkin sieltä.. Eilen käytiin siskon kanssa äitin luona viettämässä vähän etukäteen äitienpäivään, ja kohta puoliin lähden äitin kanssa tekemään visiitin mummon luokse, josta lähdenkin illaksi tekemään sijaisuutta.

Tällästä siis tänne ruudun toisen puolelle, kiirettä mutta niin ihania juttuja harkasta töihin & läheisiin. <3
2 kommenttia on "IKEA, TREFFIT & TÖITÄ."
  1. Sulla on niin ihana blogi ja ihanaa kun olet päivittänyt viime aikoina enemmän <3 aina on ilo avata sun blogin sivut ja huomata että on uusi postaus tullut!

    VastaaPoista

Lukijat