KESÄ JUTTUJA, VAPPU BRUNSSIA & NUUKSIO.

 // En kestä miten paljon on päässy jo tekemään kesä juttuja! Ollaan käyty J:n kanssa satamassa jädeillä, grilli kausi avattu, käyty kalassa.. Miten kivoja juttuja & miten kivoja ilmoja on ollut <3
 // Viime viikonloppuna otettiin nokka kohti Nuuksiota. Se on Espoossa oleva kansallispuisto jossa on hotelli. Sää oli mitä surkein. Tuli lunta, räntää ja vettä vaakatasossa ja hyvä kun eteensä näki. Hotelli ei ollut hotellia nähnytkään, pikemminkin joku leirikeskus, ruokailut oli järjestetty tyhmästi ja altaiden käyttö aikakaan ei ollut mikään fiksuin. 6-9 aamulla.. Vaelluksen jälkeen lähdettiin pois J:n kanssa, vaikka tarkoitus oli jäädä sinne yöksi, mutta jotenkin paikka oli tosi ahdistava kummankin mielestä niin mielummin lähdettiin kotiin juomaa skumppaa, syömää suklaata ja kattomaan leffaa. :-D Onneksi ei paljon ei menetetty rahaa, sillä ostettiin tää puolee hintaa Offerilta.

& Tuli kyllä todettua että ei tarvitse kesällä ihan sitä 1,5h ajaa jotta pääsee tällässiin maisemiin kun Lahti on täynnä saman tyyppisiä vaellus reittejä ihan ku lähtee lähi metsää vaan! :-D
 // Ollaan oltu tiiviisti yhdessä Teemun kanssa tällä viikolla. Koulu päivät on ollut aika lepsuja, muutamat kokeet joista kummastakin läpi - ja toisesta jopa lukematta! :-D // Käytii Teemun kanssa muutama päivä sitten Lahteen avatussa Trampoliini Parkissa. Voin kyllä suoraa sanoa että paikka ei ollut ihan sellainen kuin olin ajateltu, ja aika laimee mesta oli kyllä. Että en kyllä menis uudestaan ellei tuon toisen osapuolen kanssa pitäisi käydä vielä tsekkaamassa tää mesta. Lapsille tää on kyllä tosi hyvä paikka, me vaan oltii Teemun kanssa ehkä vähän liian vanhoja tähän.. :-D // Trampoliini Parkista suunnattiin Mamma mariaa syömään!
// Myös Samua tuli moikattua tällä viikolla. Käytiin ihanassa aurinkoisessa satamassa kahvilla , josta suunnattiin syömään Kärkkäisen Freshburger ravintolaa & sieltä suunnattiin vielä ajelemaan hetkeksi. Mulla on kyllä oikeesti aivan ihania tyyppejä ympärillä! <3  // Mä olin vapun töissä, mutta silti kerettiin J:n kanssa käymässä Seurahuoneen aamupalalla. 17e on aika kova hinta, mutta oli toi paikka hintansa arvonenkin. Sielä oli aivan kaikkea, suosittelen! Ihana paikka & ystävällinen asiakaspalvelu!


& Nyt vielä vetämään viikonloppu töihin ja maanantaina alkaa rankka kuukausi työssäoppimassa. Vaikka seuraava kuukausi ahdistaa kamalasti niin pakko vaa painaa, ja luulen että kun tottuu uuteen 12-30h duuni päivä + 20km pyöräilyt per päivä - rytmiin, niin pahin onkin sitten ohi.. :-D Kyllä tää tästä!

Sit mulla alkaakin melkein 2kk kesäloma, jonka tosin vietän töissä mutta ei se haittaa. Tykkään työstäni , enkä jotenki laske sitä edes työksi tavallaan. :-D

Ihania päiviä sinne ruudun toiselle puolelle! Teen vielä muutamat velvollisuudet alta pois ja lähden pyöräilemään töihin! XOXO.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat