TOUKOKUUN BETTEBOX

Ensi fiilis box:ista oli että  ''oho, täällähän on tavaraa!''  Mitä Toukokuun betteboxi pitikään sisällään?
FRSU intim easy shave & intim coolin balm - Easy shave gel on tarkoitettu sheivaamiseen & coolin balm sheivauksen jälkeen vähentääkseen iho ärsytystä, & punaisia näppylöitä. Kummatkin on pH arvoltaan hyviä. (Easy shave gel ovh 5,29e/150ml), (Coolin balm ovh 5,79e/40ml)
 Tresemmé keratin smooth shampoo & hoitoaine - Uudistunut marula öljyä ja keratiinia sisältävät shampoo ja hoitoaine. Kyseistä tuotesarjaa käytänkin & nää on tosi kätsyt napata kassiin mukaan kun lähtee esim. uimahallille! (ovh. 2,50 / 100ml)
Salus detox BIO - puhdistus juoma - Tätä odotan innolla! Vaikka arvata saakin ettei varmasti maistu hyvältä. Oon pitkän aikaa miettinyt jotakin puhdistus kuuria keholleni mutta jotenkin en vain ole saannut aikaseksi. Ainakin nyt saan maistiaisen ! :-D Kyseisessä tuotteessa on 10ml, ja ohjeissa sanotaan että kyseistä ainetta pitäisi laittaa 12,5ml / 250ml vettä. Elikkä tästä ei ole edes yhteen annokseen?

Ob Liners - Näitä on aina hybä kantaa muutama mukana !

Nämä kaksi oli ylläri lisä tuotteita box:sissa :-)
 Lánza keratin healing oil lustorous finishing spray - Nopeasti kuivuva, voimakkaan tuen antava, viimeistely suihke kosteutussuojalla. Mä en oikee saannut kiinni siitä että mikä tää oikee edes on? :-D (ovh 29,50e / 350ml)

Schwarkzkope got2b fresh it up extra fresh kuivashampoo - Kuivashamppoita onkin jo muuta tuolla vessan hyllyssä mutta näitä myös tarvitsee! (ovh. 4,90e /100ml)
Ultrasun face spf 30 - Auringon säteiltä suojaava voide joka palauttaa ihon kosteuden ja vähentää auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Mä en oikeesti edes usko tällässiin, ja pahemmin tällässille voiteille on edes täällä Suomessa tarvetta.. (ovh 25,50e / 50ml)

Avéne physiolift day smoothing emulsion - Päivävoide siloittamaan syviä juonteita sekä kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa. Vähän sama reaktio kuin ylemmänkin tuotteen kanssa. (ovh. 39e / 30ml)
Lumene nordic chic kulmageeli - Pitkäkestoinen muotogeeli, helposti levittyvä, ja väritön sävy. Kokeilin tätä mun kulmiin, mutta ehkä oon tähän asiaa liian poikamainen ja en kyllä huomannut mitään eroa.. (ovh 9,90e / 5ml)

Viime kuukausien betteboxit on ollut pettymyksiä. En tiedä mikä toimittajien puolella oikeen ''mättää'' mutta siitä kun aloin tilaamaan box:sia, oli ne parempi sisältösiä. En vain koe enää näitten olevan niitten rahojen arvosia mitä laittaisin joka kk sinne. Enkä koe saavani box:seista mitään itselleni tarpeellisia tuotteita, niimpä en jatka enää omaa tilaustani. Ehkä joskus saatan taas tilata ja katsoa mihin suuntaan boxit ovat menneet, mutta en ainakaan juuri nyt jatka tilaustani.

Mitä mieltä te olette bettebox:seista? Onko ne mennyt huonompaa vai parempaa päin?


* Postaus tehty yhteistyössä Bettebox:in tiimin kanssa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat