KESÄ PÄIVÄ MAALLA.

Musta ei ole hetkeen täällä suunnassa kuulunut sillä oma vointini arjessa on ollut niin huono etten ole päässyt pahemmin poistumaan neljän seinän sisältä ja kaupassa käyntikin tuntuu joltain maailman suurimmalta liikunta suoritukselta. Tällä hetkellä oon saikulla, ja viimeistä saikku päivää vietetään ja huomenna pitäisi palata töihin. Vähän pelottaa mitä siitäkin tulee.. Mutta hengissä ollaan just ja just vaikka täällä on pientä hiljaiseloa ollutkin.

Eilen kuitenkin olo antoi sen verran periksi että päästiin lähtemään äidin ja J:n kanssa mummon ja papan mökille maalle. Tykkään olla sielä, koska mökki oikeasti on ihan maalla. Käytiin soutelemassa ja kalassa, otettiin aurinkoa ja nautittiin lämmöstä, käytiin läheisellä rannalla uimassa ja talviturkkikin tuli heitettyä!! Grillailtiin ja vaan nautittiin siitä että oltiin poissa kaupungin metelistä ja saatiin oikeesti vaan olla ja nauttia luonnosta. Jokainen kesä päivä voisi olla tälläinen!

Terkuin mimmi rusketus rajoineen!
4 kommenttia on "KESÄ PÄIVÄ MAALLA."
 1. Tosi ihanat kuvat tässä postauksessa. Mökkeily on kyllä ihanaa. Saa rauhottua ihan eri tavalla kuin kaupungissa lomaillessa :D Toivottavasti pääsis iteki käymään mökillä tänä kesänä

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Niimpä! Kyllä se mökkeily kuuluu joka kesä to-do listaa ;-)

   Poista
 2. milloin teet raskaudesta postauksen blogiin? ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://janettenikki.blogspot.fi/2017/07/kun-kahdesta-tuli-kolme.html <- Nyt! ;-)

   saanko kysyä, mikä meidät paljasti? :-)

   Poista

Lukijat