KUN KAHDESTA TULI KOLME.

Vihdoinkin asiasta saa puhua ja blogi hiljaisuus loppuu tähän. On ollut hankalaa olla kertomatta tänne oikeita kuulumisia ja päästä purkamaan ajatuksia. Tällä hetkellä viikkoja on nyt 13+3. Sain tietää raskaudestani kun olin viikoilla 5+2 & rv 5+4 alkoi tämä kamala raskauspahoinvointi jolla ei näy vieläkään loppua. Oloni on ollut todella huono enkä useampana päivänä ole päässyt vessaa pidemmälle. Siksi myös blogissani on ollut jäätävä hiljaisuus sillä mitään sosiaalisia suhteita whatsappia enempää ei ole tullut pidettyä. Raskauspahoinvoinnista on tulossa oma postauksensa.
Muita raskaus oireita tähän 13 viikkoon on mahtunut älyttömät iltaturvotukset. Mulla ei vielä oikeastaan vatsaa ole ollenkaan, mutta iltasin se turpoaa niin että voisi luulla sielä olevan kaksikin, koko ajan saa juosta pissalla, tai olla syömässä jotakin, ilman rintsikoita tuntuu kuin rinnat repeisi ihostaan ja suihkussa käyminenkin sattuu, mieliala muutoksista tai hormooneista puhumattakaan. :-D Oon alkanut mm. kaupan kassalla itkemään kuin pikkulapsi koska minulle ei myyty yksittäistä pillimehua vaan olisi pitänyt ostaa 6-pillimehun pakkaus, koska en löytänyt J:n koti seudulla läheisempään kauppaan, tai koska jokin asia on unohtunut kauppaan.
Raskaus tuli yllätyksenä, mutta pikkuhiljaa ollaan siihen alettu sopeutua ja J:n vaatehuoneesta löytyykin jo oma hylly vauvalle jossa on jopa jo muutama pussillinen vaatteita. Ollaan oltu malttamattomia! :-D Mutta raskauden tuomista fiiliksistä on myös tulossa erikseen oma postauksensa. En malta odottaa että pääsen kirjoittelemaan teille aiheesta enemmänkin!

Summa summarum meitä on tammikuussa kolme - me odotetaan vauvaa!! 
 ❤
20 kommenttia on "KUN KAHDESTA TULI KOLME."
 1. Oi tosi paljon onnea!! Ei voinut muuta kuin vain hymyillä tekstiä lukiessa. Nuo töppöset on aivan ihanat :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo niin on, me kummatkin ihastuttiin niihin heti!

   Poista
 2. Oii onnea oikein paljon!:) Täällä toinen jolla LA tammikuussa hihih. Täällä mennään nyt 15+0 viikoilla. Ite onneksi säästyin pahoinvoinnilta ja itseasiassa melkeinpä kaikilta muiltakin oireilta:D välillä tuntuu ettei raskaana olisikaan. Ainoastaan maha on alkanut pömpöttään ja iltaturvotuksesta täälläki kärsitään! Toivottavasti sulla alkaa tuo pahoinvointi pian helpottaan:( tsemppiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sä onnekas! Kiitos! Paljon onnea sullekkin! :-)

   Poista
 3. Voih, otan osaa sillä itsekin kärsin järkyttävästä pahoinvoinnista lähes koko raskauden.. Mutta todella paljon onnea pienestä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan kamalaa. Taas yksi päivä vessan puolella.. Millä viikoilla sulla alkoi helpottamaan? Kiitos! :)

   Poista
  2. Vasta suurinpiirtein viikoilla 25 ja sitten joskus 30 jälkeen alkoi sama juttu uudelleen.. Ollaan me naiset aika supereita ;)

   Poista
  3. Eikä apua, en kestä niin kauaa!! :-D oivoi.

   Poista
 4. Tositositosi paljon onnea!!😍

  VastaaPoista
 5. Kauan oot ollut J:n kanssa yhessä ? Oliko suunniteltu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 7kk & kuten tekstissä lukee että raskaus tuli yllättäen, ei siis ollut suunniteltu juttu.

   Poista
 6. Paljon onnea! Täällä odotellaan esikoistyttöä syntyväksi marraskuun alkupuolella, mutta itse onneksi vältyin suurimmilta pahoinvoinneilta.

  Www.juttaeveliina.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jopa vähön kateellinen teille jotka pääsette raskaudesta ilman pahoinvointi. En siis toki toivo tätä kellekkään, mutta kyllä tässä alkaa vähintään mielenterveys mennä! :D Kiitos ja paljon onnea sinnekkin suuntaan! :)

   Poista
 7. Voi ihanaa, paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Voisitko esitellä omat perhelifestyle painotteiset blogisuosikit? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Muutama on lopettanut jo bloggaamisen, mutta vielä on kaksi sellaista mitä tykkään lukea ja ne on MUTSIS ON & tiitukatriina ! :-) Näistä kahdesta ei ihan postausta taida saada, mutta jos listalla olisi ollutkin enemmän kyseisiä blogeja nii oisinkin voinnut esitellä. Ja voi olla että raskauden aikana tulenkin löytämään vielä monia samaan kastiin kuuluvia blogeja, niin katsotaan jos niistä sitten tekisinkin jonkinlaisen esittely postauksen! :-)

   Poista

Lukijat