RV20 - PUOLIVÄLI!

 Mulla pärähti eilen mittariin 20+0, eli PUOLIVÄLI SAAVUTETTU!! Oon tietyllä tapaa niin helpottunut ja onnellinen - saman verran enään edessä ja sitten tämä on ohi! Mä en ole ollenkaan nauttinut raskaus ajasta.  Ihan vain jo sen kamalan pahoinvoinnin takia jota miettiessäkin saa oksennuksen kurkkuun - enään oksennetaan aamusin ja tuntuu kuin olisin taivaassa tämän pahoinvoinnin suhteen. Sanottiin että raskaus alkaa maistumaan kyllä sitten kun pahoinvointi väistyy - jepjep..

Nytpä siis niihin uusiin ''ihaniin'' oireisiin.

- PIS-SAT-TAA koko ajan, ihan sama vaikka oisit käynny viis minuuttia sitten vessassa, sua pissattaa taas.. Ja kun pissahätä iskee, se ei ole vain sellaista pientä vaan ihan kuin olisit jo pidättänyt vuoden ja vessaan on päästävä nyt heti!

- ARAT NÄNNIT edelleen vaivaa ja auta armias jos jokin osuu niihin vahingossakaan niin tekis mieli vain itkeä ja huutaa :-D ensinmäiset maitotipat on tullut jo viime viikolla! Iik.

- MAHAKIVUT pistää, vihloo, sattuu, ihan kun joku löis puukolla, turvottaa, kohtua kiristää eikä mikään ole hyvä. Kauratyyny tosin auttaa tähän vähäisen, vinkkinä sielä ruudun toisella puolella samassa tilanteessa olevat naiset. ;-)
- KOVALLA, KURALLA, KOVALLA nyt päästään vaivaa josta kuukaan ei puhu :-D Suolen toiminta! Aamulla maha saattaa olla kovalla etkä saa mitää ulos vaikka on tunne että sieltä ois saatava tavaraa ulos, sitten päivällä maha onkin aivan kuralla etkä pääse vessasta hetkeen ulos, illalla taas kärsit kovasta mahasta. Tai voit olla viikonkin kovalla tai kuralla.. Ilmavaivoista puhumattakaa.

- FINNIT mulla ei ole ollut edes teininä näin huono iho mitä nyt. Oon ollu perheestäni aina se paras ihoinen ja teininä tuli välillä finni sinne tänne mutta nyt, voi luoja. Selkä täynnä, rintalasta täynnä ja naamasta puhumattakaan. Tervetuloa uusi murrosikä.

- MAHAN KASVU toisinaan mua ei haittaa että se kasvaa mutta kun voi luoja. Mitään et voi tehdä kun maha on tiellä, se painaa sun sisuskaluja kasaan ja joskus turvottaa niin paljon että ihan on vaikea saada henkeä. Paidat on yht'äkkiä napapaitoja ja kaikki kiristää, paitsi miehen pieru koti asu :-D

- HARJOITUS SUPISTUKSET
näistä en toisaaltaan ole ihan varma että onko niitä mulla ollut vai ei. Kaikki kuvailee niitä niin eri tavalla etten tiedä enään että mikä kipu on mitäkin :-D Mutta tässä lähinnä itse tarkoitan niitä vihlasuja ja pistelyitä kohdussa mitä mulla tulee mm. ihan vain kävelemisestä. Viime viikolla imuroin aamupäivästä ja olin loppu päivän ihan kipeä. En halua jäädä jo nyt näin avuttomaksi :-D
Koita siis tässä elää & kestää ;-) 

139 päivää laskettuun, 3 päivää rakenneultraan <3
4 kommenttia on "RV20 - PUOLIVÄLI!"
 1. Kuulostaa ihanan kamalalta. Muistan kun itse tuskastelin, ja muut koittivat lohdutella "mutta hyvän asian takia kärsit" ja blaa ja blaa :D Eipä paljon lohduttanut. Joten sanon, että tsemppiä <3 Näitä on kiva lukea, kun muistuu oma raskausaika mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, niimpä. Ei paljoa lohduta! Ehkä sitten kaikki unohtuu kun saa pienen syliin. <3 Kiitos:-)

   Poista
 2. Hyvin voi olla harjoitussuppareita, itsellä oli toisessa raskaudessa jo rv 20+ lähtien jos yritin ripeästi liikkua. Miulla ne harjoitussupistukset tuntui selässä nipistyksenä ja maha meni samalla piukeaksi. Ekasta maha ei niinkään kasvanut mut toisesta pompsahti heti esiin ni loppuaika vaan töpöteltiin. Ehhehe. Elämän parasta aikaa joo. Mut palkkio toki on hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, niinhän sitä sanotaa että toisissa raskauksissa se masu tulee esiin paljon nopeammin ja selkeämmin. Tuota töpöttelyä odotellessa. :-D ja tietenkin sitä ihanaa palkkiota ;-)

   Poista

Lukijat