MAAILMAN KAUNEIN JA IHANIN VAUVAKIRJA!

Joku ehkä muistaakin mun mainitsevan että vauva hankinnoissa väri maailmana toimii hyvin neutraalit, beigeet ja sukupuolettomat värit - niin myös vauvakirjassa! Oon törmännyt kyseisen kirjaan alku raskaudessani, ja ihastuin siihen heti! Oon aina ollut sellainen että jos jotain oikeasti haluan niin mun on pakko saada se.

Kuitenkin kova hinta (45e) vauvakirjasta sai minut etsimään ja katselemaan muita vaihtoehtoja. Halusin vauvakirjan olevan simppeli, kaunis, paljon tilaa kirjoittaa sillä halusin kirjoittaa raskaus ajan juttuja myös ylös. Tässä ihanassa vauvakirjassa on nämä kaikki mahdollista! Yritin karsia kriteereitä pois mutta en vain löytänyt mitään mikä olisi kolahtanut, ollu hyvä tai saannut tätä ihanaa kirjaa pois mielestäni.
Tässä vauvakirjassa on kauniita, visuaalisia kuvia ja tämä alkaa jo raskaus ajasta kaksi vuotiaaseen asti. Bloggaajan lapsi tuskin tulee välttymään kameran linssin puolella olemista ja tähän kirjaan on tehty runsaasti tilaa kuville. Rakastuin siihen että jokaisen kuukauden kohdalle on kuvalle/kuville tarkoitettu sivu.

Tälleen raskaana oon ollut vielä enemmän kiinnostuneempi siitä mitä äitin odotus hetkiin kuului kun hän minua odotti. Äiti ei luonnollisestikkaan muista kaikkea, jotenka olisi ollut ihanaa jos äitilläkin olisi ollut asioita jossain ylhäällä mihin palata myöhemmin muistelemaan odotus aikaa.
Tilasin kyseisen kirjan raskauskeijulta sunnuntaina ja jo tänään sain hakea sen hymyissä suin! Kipitin kotiin niin nopeasti kuin raskaana oleva nainen voi kipittää, ja kun pääsin hypistelemään tätä niin koko kirjan hinta ei enään harmittanut pätkääkään. Ihan melkein herkistyy tätä lukiessa ja täyttäessä.

Ja miten ihanassa paketissa tämä tulikaan! Pelkkää pahvilaatikkoa voi käyttää sisustuselementtinä :-D Ei sitä ainakaan roskiin raaski heittää.

Ja ei, tämä ei ole yhteistyöpostaus - olen vain onnellinen ja tyytyväinen tilaaja <3
6 kommenttia on "MAAILMAN KAUNEIN JA IHANIN VAUVAKIRJA!"
 1. Ihana! Voisitko tehdä raskaus - odotukset vs todellisuus postauksen :)

  VastaaPoista
 2. Niin on! Näppärä, simppeli ja niin kaunis <3 Itseasiassa sellainen postaus on ollut harkinnassa jo pidemmän ajan, katsotaan siis! :-)

  VastaaPoista
 3. Aivan täydellinen vauvakirja! Miksei tälläinen osunut silmään kun itse alkuraskaudesta etsin sopivaa vauvakirjaa marraskuussa syntyvälle esikoiselle, vaaleita ja simppeleitä ei tuntunut löytyvän mistään!

  www.juttaeveliina.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että ylipäätään on hirveen vaikee löytää mitää neutraalia vaaleaa vauva tavaraa. Tuntuu että kaikki on jotain sateenkaari oksennusta :-D Ei siinä jos tykkää, mutta itse tykkään vaaleasävysistä ja neutraaleista tavaroista ihan senkin takia että menee sitten hyvin seuraavalle sukupuolesta riippumatta :-) Jos vielä on jotain hankkimatta teidän pienelle prinsessalle ja haaveilet vaalean sävysistä, nii käy kurkkaamassa pikkuvanilja nettisivut. Voisin ostaa koko kaupan tyhjäksi <3

   Poista
 4. Oi, onpa ihana vauvakirja! Olen pitkään etsinyt vaaleansävyistä vauvakirjaa ja tämä näyttää juuri täydelliseltä! Täytyypä pistää hankintalistalle <3

  VastaaPoista

Lukijat