RASKAUS AJAN PUKEUTUMINEN.


Mä oon ollu aina tosi tarkka siitä mitä päälleni puen. Pienenä tyttönä en suostunut edes pikkareita jalkaan pistää jos ne ei miellytytänyt mun silmää. Niimpä isi lopetti mulle vaatteitten ostamisen hyvin pian ja joutui ottaa mut aina mukaan ostoksille. :-D Ja tänä päivänäkään en saa isiltä vaatteitta esim joululahjaksi, ELLEN ole tarkoin kertonut minkä haluan miljoonan kuvan kera että hän varmasti osaa ostaa oikean.

Mä rakastan neuleita. Niitä mulla on kaappi täynnä, mutta niissäkin olen todella tarkka. Esim, en voi netistä tilata neuleita koska en tiedä materiaalia. Jos neule on vähänkin liian kova omaa makuuni, jää se kauppaa. Talvitakit on aina ollut mulle ongelma, en ikinä ole löytänyt mieluista missä en näyttäisi 50kiloa lihavammalta, farkuissa on omat ongelmansa, jos ne ei istu täysin jäävät nekin kauppaan.

Raskaus on tuonnut kuitenkin oman vaikeutensa lähikuukausien pukeutumiseen. Valikoima on to-del-la suppea ja huono. Kuukauden verran menin kahdella eri paidalla ja legginsseillä. Kuitenkin sen jälkeen yksitoikkoinen pukeutuminen alkoi tympiä ja ostin raskausajan farkut jolloin yläosa valikoima on paljon isompi, sillä mahani puolesta en vielä tarvitse äitiyspaitoja.

Kuitenkin ilmat alkavat viilenemään ja tarvitsen syystakin. Kiertelin, kiertelin ja etsiskelin muttei Lahden kauppakeskuksista löytänyt mitää kivaa. Ideaparkissa käydessämme törmäsin veromodassa tälläiseen harmaaseen syystakkiin. Tämän malliset takit ei koskaan ole ollut oikein mua, mutta maha pitää saada lämpöiseen niin en voi enää hyppiä mulle tutussa ja turvallisessa bomber takissa.

Ja tämähän ei siis ole äitiystakki, jotenka nappasin suosiolla muutaman koon isomman takin että vielä loppu syksystä mahtuisi toivonmukaan! + Tämä ei ole pahan näköinen ilman mahaakaan, eli menee vielä kyllä raskauden jälkeenkin! ;-) Vielä olisi talvitakin osto edessä ja odotoan sitä jo kauhulla, se tuskin voi enään olla jokin muu kuin äitiys puolelta.

Todellisuudessahan heti kotiin tullessani heitän vaatteet ensinmäisenä pois ja kaivan kaapista pieru verkkari asun :-D

Miten raskausajan pukeutuminen vaikutti sinuun? Oliko helppo löytää mieluisia vaatteita vai tuskailitko myös niitten kanssa?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat