VAUVA HANKINTOJA OSA 2.

Tänään pärähti 25 viikko käyntiin, 16 viikkoa laskettuun. Kun asettelin kaikkia näitä ihania vaatteita terassille kuvattavaksi meinasi itku tulla kun tajusin että herrajumala me puetaan kohta meidän poika näihin - ihan kohta hän on jo täällä!

Meillä on hirvee kasa jo vaatteita ja tarvikkeita mutta silti tuntuu että niitä vaatteita on pakko kahlia lisää, vaikka löysin tänään J:n kaapista HM pussin jossa oli vauvan vaatteita joita en edes muistanut olevan olemassakaan :-D Toki kaikki ei ole sitä 56 kokoa, vaan löytyy ihan 68cm asti.

Meidän pitäisi tehdä pientä inventaariota että mitä oikeesti tarvitaa vielä ja minkä verran. Satsi vauvan vaatteita on J:n häkki varastossa, sillä hänen luonaan on menossa putkiremontti ja J:n vaatehuone piti tyhjentää täysin. Mutta ainakin vielä hankinta listalla on ; unipesä, turvakaukalo, amme, yöpukuja pienelle, vauva peittoja & tietenkin lisää niitä vaatteita.

Mutta nyt niihin super söpöihin hankintoihin!
Citteriä hankkiessani ajatus ei ollut tälläisestä ollenkaan. Löydettiinkin tää vahingossa kierrellessämme Lempäälän Ideaparkissa. Hinta oli vain 32e, & tämä kuitenkin on ihan shut neutraali jotenka annoin periksi! :-D Myös leikkimatto ollaan hankittu, mutta se on J:n vanhemmilla remontin takia niin en sitä saannut tähän postaukseen kuvattua.
Tämä saatiin J:n äitiltä ja onkin tällä hetkellä ainoa yö/olo asu mikä meillä on. Ihanalla muumikuosilla tietty!
  Yks jos toinenkin ihana body.
Housuja & gollareita. Noi kettu pökät on ihan ehdottomasti mun lempparit. Voisin kahlia niitä kaappiini useammassakin koossa! :-D
Ihania lämpösiä pukuja ulko vaatteitten alle lämmittämään. Tuota gollari asua voi kyllä ihan sisälläkin käyttää, mutta tuossa toisessa on ihanan lämmin vuori sisällä.
 Sukkia ja tumppuja. Ostettuja ja meidän pojalle neulottuja.
En mä kestä näitä lämpösiä ulko pukuja <3

Ensinmäisen osan vauva hankinnoista voit käydä lukemassa tästä !
2 kommenttia on "VAUVA HANKINTOJA OSA 2."

Lukijat