12 X POSITIIVISIÄ HETKIÄ.

Musta tuntuu että blogi tekstini on ollut jo tovin negatiivistä negatiivisuuden perään. Toki hankalaa on ollut, mutta nyt päätinkin postailla muutaman kuukauden ajalta niitä positiivisia ihania juttuja joita on onneksi muutama mahtunut vaikeisiin ajanjaksoihin.

Pitkät kaveri treffit hyvän ruuan ja maailman parannuksen merkeissä.
Käytiin kuun alussa syömässä J:n kanssa.
Ihana aamupala ihanan äitiystävän seurassa.


Näitä ihania viestejä herkkuineen on harjottelu paikan kahvihuoneessa melkeen joka päivä. Niin ihanan piristäviä!
Sain tänään paketin enkeli suklaita ja kortin mun ohjaajalta pienten ryhmästä, vaikken kerennyt ollakkaan sielä kuin kolmisen viikkoa. Hormoonipäissäni melkeen itku pääsi.
Tämän vuoden ekat joulutortut on tullut jo leivottua, samoin jo toisetkin ja ensilumikin on kerennyt satamaan täällä Lahdessakin. Ihanaa, sieltä se talvi ja joulu tulee!


Ja voi nämä arjen yllätykset ja helpotukset mitä J on tupsautellut mun nenän eteen silloin tällöin!

Positiivisiä hetkiä teidän arkeenne!
4 kommenttia on "12 X POSITIIVISIÄ HETKIÄ."
 1. Hei saako kysyä missä paikassa olit harjoittelussa? Tuli vahvasti tunne noista kuvista että paikan voisin tietää nii oli ihan pakko kysyä :D ihania arjen yllätyksiä oot saanu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villapiiparin päiväkodissa Ainolan puistossa :-)

   Poista
  2. Joo se on aivan ihana paikka! :)

   Poista
  3. Niin on! Tykkään itsekin tosi paljon. Sielä ei ole ollenkaan sellaista yleistä p*askan jauhamista kenestäkään ja jokainen otetaan vastaan omana itsenään ja toisten vahvuuksia tuetaan työssä ja ollaa ystävällisiä, ihania ja ymmärtäväisiä. Jokaisessa työpaikalla pitäisi olla samanlainen työilmapiiri <3

   Poista

Lukijat