YLLÄTYS TREFFIT MIEHELLE.

Me ollaan jo pitkä tovi keskitytty pelkkään raskauteen ja siitä selviämiseen. J on käynnyt omaa henkistä prosessiaan isäksi tulosta, käynnyt läpi ajatuksia millainen isä haluaisi olla, mitä perinteitä ja arvoja hän haluaisi siirtää omalle pojalleen, ja samalla aina jaksanut olla meistä se joka meitä kannattelee. Kertoo ettei ole mitään hätää ja kuinka kaikki ratkeaa kyllä ajan kanssa.

Jaksanut hoitaa mua ku olen voinnut ajottain todella huonosti, tuonnut ruokaa, tehnyt ruokaa, ollut läsnä, käynnyt kaupassa päivässä useampaa otteeseenkin koska milloin mikäkin tuntui sillä hetkellä helpottavan pahaa oloo ja jaksanut siihen päälle vielä kuunnella mun kiukuttelua kun kaikki tuntuu pahalta ja on huono olla.

Raskaus on viennyt kaikki haluni, niin seksiin kuin ihan vain läheisyyteen. Kun itsellään on lähes koko ajan tuskanen olla ja sattuu nii harvemmin sitä tekee mieli ketään ottamaa iholle roikkumaan ja lääppimään. J on joustanut asioissa niin paljon jotta vain mulla ja pojalla olisi paras mahdollinen olla.
J oli lähtenyt aamusta vaihtamaan autoonsa jotain öljyä lapsuuden kotinsa autotalliin. Ilma oli harmaa, sateinen ja kaikenlisäksi oli sunnuntai. Itselleni sunnuntait on viikon masentavimpia päiviä kun tuntuu että aina silloin sataa, on koleaa, väsyttää entistä enemmän ja se päivä vain matelee. Olen ollut nyt vähän päälle viikon mamma lomalla ja olen tainnut suurimmaksi osaksi vain nukkua, kyhnöttää täällä uudessa kodissa ja vähän siivoilla tavaroita sieltä ja täältä.

Kuitenkin aamupalaa syödessäni sohvalla ja katsoessa joululeffaa päätin että tää makoileminen ja kotona kykkiminen saa riittää! Näpyttelin J:lle viestin ''tulisitko niin nopeasti kotiin kuin ehdit'' muistuttaen kyllä että voi ihan rauhassa kuitenkin öljyt vaihtaa sinne autoo :-D Lähdin suihkuun ja laittautumaan. En ole perus meikkiä itselleni tehnyt varmaa sen jälkeen kun plussasin ja meinasi ihan meikkivoiteen levittämisessä mennä sormi suuhun että miten tää homma tehtiikään :-D Ihan hassua miten pelkkä meikkaaminen saa olon tuntemaan hyvältä ja niin omalta itseltään.

J:n tullessa kotiin pyysin häntä vaihtamaan vähän parempaa päälleen ja lähdettiin matkaan. Päätin viedä J:n meidän lemppari raflaa Helsinkii Vapianoon. Pettämätön joka ikinen kerta - maailman parhaat pastat! Samalla kierreltiin tottakai Helsingin muutamat kaupat - ja miten ihana Helsinki onkaan joulun alla <3
Vaikka toki eihän mikään tälläinen asioita muuta, mutta piristää kivasti tehdä jotain muuta kuin kyhnöttää kotona sohvalla kännykät kädessä.  Muutenkin nyt alkaa olemaan viimeisiä kertoja kun voidaan spontaanisti vain lähteä ja tehdä asioita kun mieli tekee. Halusin myös kiittää J:tä siitä että hän on meidän matkassa pysynyt, vaikka se tie on ollut kivinen ja yhtä ylämäkeä, silti hän jakaa kanssani kotinsa ja makaa tässä vieressä viltin alla. 

Muistakaa lähimmäisiänne <3 pus! 
2 kommenttia on "YLLÄTYS TREFFIT MIEHELLE."
  1. Ihana ajatus! Itse tulee harvemmin järjestettyä miehelle treffi-iltaa ja sitten itse jupisee nurkan takana, että miksi toi mies ei voi koskaan järkkää mulle mitään? Ehkä asiat toimii puolin ja toisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, ihana!:-D Mutta juurikin näin, asiat toimii toisin ja puolin. Ja miehistä on yhtä kivaa saada pientä hemmottelua ja ylläriä arkeen kun meistä naisistakin! :-) Ja eikä oikeesti tarvi olla edes iso juttu, joku arjesta poikkeava niin on jo onnistunut. <3

      Poista

Lukijat