TEE SINÄKIN HYVÄÄ - JOULUPUU KERÄYS.

Moni on varmaan kuullut Joulupuu keräyksestä joka järjestetään joka joulu ympäri suomea? Tänä vuonna kamppania on käynnissä jo 17 kerran, ja täällä Lahdessa pääkuusi sijaitsee Kauppahallissa, mutta myös mm. apulandiassa, karismassa, Lahden joulukylässä on kuuset johon paketit voi viedä. Kamppaniaa pyörittää Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja tarkoituksena on antaa joulu niille ketkä ei rahan vuoksi sitä saa. Perheet seulotaa, ja tulot tarkastetaan jotenka tähän ei voi osallistua perheet joilla oikeasti olisiki rahaa, mutta kuhan haluaa hyötyä lisää.

Mä oon halunnu monena vuonna osallistua tähän jo, mutta se ei ole aikaisimpina vuosina ollut mahdollista. Nyt meiltä lähtee jopa puolitoista säkillistä lahjoja, muistettiin niin perheen pienempiä, teinejä kuin koko perhettä. Tää on oikeesti niin kivaa että eilen kaupassa piti jopa itseään toppuutella ettei osta kaikkea kivaa ja ihanaa paketteihin :-D Ihan huippua että tälläisiä järjestetään ja niin ihanaa saada olla mukana auttamassa.

Jopa yksi paketti ilahduttaa saajaansa varmasti, jotenka haastan teistä jokaisen kipaisemaan kaupoille ja ostamaan edes yhden pienen jutun joulupuu keräykseen. Se on teille vähän, mutta merkitsee jollekkin paljon. Ei unohdeta olla ihminen ihmiselle ja ojentaa auttava käsi niille jotka sitä tarvii, ehkä jonain vuonna sinä olet yksi niistä jotka tarvitsevat apua saadakseen lapsilleen joulun. Unohdetaan kiire, ja ''uhrataa'' hetki omaa aikaamme jonkun toisen auttamiseen.

Yhdessä meissä on voimaa tehdä hyvää! <3

Lahdessa joulupuu keräys päättyy 16.12 - vielä kerkeät mukaan!

(tästä pääset lukemaan joulupuu keräyksestä paremmin!)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat