KATSAUS MEIDÄN ARKEEN PUHELIN KUVIEN KAUTTA.

Pitkään aikaan en ole postaillutkaan puhelimella napsittuja kuvia tänne. Nykyään niistä valottuu meidän arkea paremmin kun tulee napsittua niitä kuvia vieläkin enemmän kuin ennen. Ajattelinkin tulla purkamaan kuvia tänne ja pääsette kurkkaamaan miltä meidän tavallinen arki näyttää ja pitää sisällään!


//
Aika paljon me vieraillaan kummankin vanhempien luona, mutta viime viikolla isi tulikin tänne ja vetäs pika päikkärit Maxin kanssa. // Viime viikon sunnuntaina mä lähdin sitten käymään isin luona. Sielä on heidän Luca koira jota täytyy totuttaa tähän pieneen ja siihen miten tämän kanssa ollaan. // Kun miehellä on iltavuoro, käy täällä päivät aika pitkiksi yksin. Eilen suuntasin käymään äitin luona illaksi. Onneksi tänään alkaa viikonloppu ja se onkin miehellä vapaa! // Meillä ollaan opittu tarttumaan leluun ja viemään se suuhun! Toki vielä pienellä avustuksella, mutta niin se vaan kasvaa.


// Ihana ystävä kävi mua ja Maxia moikkailemassa täällä ja toi ihanan lahjan Max:ille, ja muisti vähän äitiäkin <3 // Joka maanantai aamu käydään muskarissa. // Ja ajoittain siivoilen kotia ja ruoudaan tätä ympäri kämppää mukanani :-D Sujuu se siivoominen näinkin.


// Treenaillaan vatsallaan oloa mistä herra onkin alkanut tykkäämään, mutta päätä hän ei vielä jaksa kovinkaan kauaan pitää ylhäällä. Ja sepäs vasta suututtaaki! // Joinakin päivinä vedetään yhteis päikkäreitä koko poppoo. // Maailman paras tunne kun pieni nappaa sormesta kiinni, tai painautuu sinua vasten <3


// Kävin ostamassa Maxille muutama viikko sitten lelukaaren jos viihtyisikin lattialla enemmän. Eka se ei oikeen kiinnostanut, mutta nyt jo alkaa kiinnostamaan. Välillä kädet ja jalat heiluu niin paljon että ne heiluttavat lelujakin. :-D // Välillä leikit on niin rankkoja että nukahdetaan keskenkaiken. // Aika paljon käydään vaunulenkeillä, lähes joka päivä. On niiin kivaa kun kesä tulee niin pystyy heittämään pidempiäkin lenkkejä pelkäämättä että mitäs jos tää herääkin kesken lenkin huutamaan maitoa :-D


// Yks ilta mies tuli töistä nämä seläntakana kotiin <3 // Eilen herkuteltiin, katottiin tempparit ja päästiin vielä yhdessä saunaakin kun mini veteli jo yöuniaan. // Hän on päättänyt että Maxin sänky on hänen pesänsä :-D Vielä me ei tota tarvita kun Max nukkuu meidän sängyssä mutta kun tulee Maxin käyttöön niin on aika opettaminen kissalle ettei sinne saa enään mennä.. Yönsäkkin nukkuu tässä sängyssä meidän vieressä.

Aurinkoista, energistä, ihanaa pääsiäistä ja viikonloppua just sulle !
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat